Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση ‘Μουσική Διαδρομή από το Έντεχνο τραγούδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο’ στις 31/10 (Οι νικητές)

Η μουσική παράσταση ‘Μουσική Διαδρομή από το Έντεχνο τραγούδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο’ θα βρίσκεται στη ‘Galerie Δημιουργών‘ το Σάββατο 31/103 τυχεροί φίλοι μας έχουν τη δυνατότητα να λάβουν από μία διπλή πρόσκληση. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν, την προηγούμενη ημέρα της παράστασης.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!



ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Κωνσταντίνα Παπαγιαννοπούλου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μουσική παράσταση για μικρό οργανικό σύνολο και φωνές.

Το μουσικό σχήμα “Ελλάδος Ήχος” ευελπιστεί να ταξιδέψει τον ακροατή του με υλικό του την έντεχνη ελληνική μουσική και τραγούδια που βασίστηκαν στους στίχους και την ποίηση ελλήνων ποιητών.

Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας κ.ά. είναι ίσως οι πιο αντιπροσωπευτικοί συνθέτες των τελευταίων χρόνων αλλά και τις πραγματικά ποιοτικής Ελληνικής μουσικής. Τα τραγούδια των παραπάνω συνθετών παρουσιάζονται από το μουσικό σχήμα σε μεταγραφή για όμποε, φλάουτο, πιάνο και δύο φωνές. Μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παρουσίαση που διατηρεί όμως την νοσταλγικότητα της εποχής που γράφτηκαν. Μια άλλη ματιά απέναντι σε αυτή τη μουσική που στις μέρες μας συνεχώς υποβαθμίζεται.

H Δανάη Κιουπούρογλου, o Μιχάλης Γληνιαδάκης στο πιάνο, στο φλάουτο και ο Δημήτρης Σιδερής στο όμποε, καταφέρνουν να δέσουν ένα κλασσικό τρίο σε ένα άλλο είδος μουσικής από το οποίο έχουμε συνηθίσει αυτά τα ηχοχρώματα. Οι μοναδικές φωνές της σοπράνο Τζίνας Πούλου και του Βαρύτονου Σάββα Χατζηνικολάου, δένουν τόσο αρμονικά με τις πρωτότυπες ενορχηστρώσεις των Μιχάλη Γληνιαδάκη και Δημήτρη Σιδερή, με αποτέλεσμα να αναδείξουν την αυθεντικότητα αλλά και την πραγματική μουσική αξία των τραγουδιών.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ
Ώρα Προσέλευσης : 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00
Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Ν. Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimioyrgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
www.e-contest.gr
ediagonismoi.gr