Κερδίστε 6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα’ στις 26 & 27/01 (Οι νικητές)

Το «Τσάι στη Σαχάρα» παρουσιάζει από την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και για δέκα μόνο παραστάσεις τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα». Αν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να λάβετε μία διπλή πρόσκληση για Δευτέρα 26/01 ή Τρίτη 27/01, συμπληρώστε τη φόρμα με τα πλήρη στοιχεία σας και, αν είστε ανάμεσα στους νικητές, θα ειδοποιηθείτε με e-mail το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

divider

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (18:45)

Εμμανουέλα Μοσχου
ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑΡΗ
ΧΑΡΙΤΩ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ (21:45)

Mαρία Σμαραγδή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΙΟΒΙΡΗΣ

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

Με φόντο και αφορμή τη ταινία για τη ζωή του Κλέωνα Τριανταφύλλου, παρακολουθούμε όλη τη διαδρομή του Αττίκ, επισκεπτόμαστε τη θρυλική Μάντρα, τραγουδάμε παρέα με τη Δανάη, τη Σούρα, τη Μαρίκα και όλες τις γυναίκες που στιγμάτισαν τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού, με κορυφαία και πρώτη τη μάνα του, παντοτινή και μόνιμη φιγούρα στη ζωή του.

Μια μουσικοχορευτική παράσταση, με ζωντανή μουσική, γιατί όπως έλεγε και ο Αττίκ «Έκλαψα για να γράψω. Έγραψα για να τραγουδήσω και τραγούδησα για να ζήσω..».

Συντελεστές
Κείμενο: Άγγελος Ανδρεόπουλος
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Γιώργης Κοντοπόδης
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Κίκλης,  Μικαέλα Ζούστη, Διαμάντη Δαγιάση, Αννίτα Μαυρομιχάλη, Άγγελος Ανδρεόπουλος
Στο πιάνο ο Άγγελος Ανδρεόπουλος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια
Δευτέρα 26 Ιανουαρίου –
 Τρίτη 27 Ιανουαρίου
Ωρες παραστάσεων: Δευτέρα στις 18:45, Τρίτη στις 21:45
Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email: tsai2012saxara@gmail.com

Μέσα μεταφόρας για πρόσβαση στο Τσάι στη Σαχάρα: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία 608, 622, 235, 140

Κάντε κλικ στο logo του χώρου και like στη σελίδα του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

2 thoughts on “Κερδίστε 6 (3+3) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ‘Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα’ στις 26 & 27/01 (Οι νικητές)

  1. ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑΡΗ

    Τη Δευτέρα 26/1, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες βροχής που επικρατούσαν, τα καταφέραμε και είδαμε με την παρέα μου μια ωραία παράσταση σε έναν συμπαθητικό και μαζεμένο χώρο “ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ”, που μας υποδέχθηκε με τη ζεστή θαλπωρή του και τη συντροφιά ενός ζεστού καφέ, να παρακολουθήσουμε τη παράσταση «ΑΤΤΙΚ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ». Ένα θέαμα – αφιέρωμα γεμάτο τραγούδια άλλης εποχής που σε μετέφεραν γλυκά στους χώρους από όπου πέρασε και έζησε ο χαρισματικός μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής των τραγουδιών του Κλέων Τριανταφύλλου ή αλλιώς ο γνωστός μας “ΑΤΤΙΚ”.

    Ξεκινάμε από το Παρίσι του 1900, μαθαίνουμε όλη τη πολυτάραχη ζωή του μετά τον πρώτο επιτυχημένο, αλλά σύντομο γάμο του με την αγαπημένη και μοναδική του πρώτη αγάπη. Γνωρίζουμε τα ταξίδια του, τις γυναίκες που περνάνε από τη ζωή του που ερωτεύεται (όχι όμως που αγαπά, τόσο που να τον πονέσουν μετά από κάθε χωρισμό).Πλέκει στιχομυθίες τραγουδιών, για κάθε μια ξεχωριστά και καταλήγει με 3 γάμους άδοξους. Βλέπουμε την επιστροφή του στην Ελλάδα και τι σπίθα να κάνει τον δικό του μικρό χώρο τη «ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚ». Επίσης, καταπληκτικό το σκερτσόζικο χορευτικό τραγούδι μεταξύ της μάνας και της 3ης μπαλαρίνας από τη Ρωσία συζύγου του.

    Έκπληξη αποτελεί η ζωντανή μουσική, καθόλη τη διάρκεια , που χρωματίζει όμορφα με νότες του πιάνου την παράσταση, που παίζει ο αξιαγάπητος και πλήρως εναρμονισμένος στο ρόλο του κ.Άγγελος Ανδρεόπουλος, αλλά και η γλυκιά ηθοποιός δίπλα του που παριστάνει επιτυχημένα τη μητέρα του Κλέων, η αφηγηματοποιός επίσης καταπληκτική, που σε κάνει να κρέμεσαι από τα χίλια της για να μάθεις λεπτομερώς τραγουδιστά την εξέλιξη της ζωής του Αττίκ. Το δυστυχές γεγονός είναι ότι, ζητήσαμε κάποιο πρόγραμμα να αγοράσουμε, με την ανάλυση της παράστασης και την ευκαιρία να μάθουμε καλύτερα τους ηθοποιούς που αναπαρίσταντο, δίνοντας μας το καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, αλλά δεν υπήρχε!

    Μέσα από αυτή τη επιτυχημένη παράσταση, νέοι μαθαίνουν και παλιότεροι ξαναθυμούνται εποχές 1900 -1944 τη ζωή του επιτυχημένου τότε Αττίκ, με μόνο του κοντινό στήριγμα, τη φιγούρα της χήρας μάνας του και τις συχνές περιοδικές συντρόφους – μούσες που περνάνε και φεύγουν μέσα από τη σκηνή της ζωής του, μετά από ένα γάμο που καταλήγει σε αποτυχημένο για κάθε γυναικεία συντροφιά του, αφού οι αναμνήσεις της πρώτης του αγάπης μαζί με το παιδί του ( που έχασε τόσο νωρίς) σύντομα ξαναγυρνάνε και τερματίζουν κάθε επόμενο γάμο.

    Ευχαριστούμε καταρχήν το όμορφο θέατρο «ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ» που μας παραχώρησε τις προσκλήσεις και διασκεδάσαμε μαθαίνοντας, αλλά και το μουσικό δικό μας site, που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε μια τόσο ποιοτική παράσταση.

  2. Sin Radio

    Σας ευχαριστούμε κι εμείς! Προωθήσαμε το σχόλιό σας στους υπεύθυνους του θεάτρου,

Τα σχόλια είναι κλειστά.