Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση ‘Ένας καλικάντζαρος στο χωριό’ στις 31/01 (Οι νικητές)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τον ζεστό και φιλόξενο χώρο “Τσάι στη Σαχάρα“, δίνουν τη δυνατότητα σε 2 μικρούς τους φίλους να δουν την παιδική παράσταση ‘Ένας καλικάντζαρος στο χωριό‘. Για την ευκαιρία να λάβει μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 31/01, ο γονέας συμπληρώνει τη φόρμα με τα πλήρη στοιχεία του και, αν είστε ανάμεσα στους νικητές, θα ειδοποιηθείτε με e-mail το απόγευμα της Παρασκευής 30/01.

divider

OI NIKHTEΣ

Μιχάλης Πενής

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ένας καλικάντζαρος στο χωριό»
(βραδινή παράσταση τώρα και για μεγάλους)
της Μαρίας Κυριάκη

Μια ιστορία βασισμένη στη «Νύχτα Χριστουγέννων» του Νικολάι Γκόγκολ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα έργο. Το έλεγαν «Ένας καλικάντζαρος στο χωριό» και το έγραψε η Μαρία. Το θέμα το εμπνεύστηκε από ένα διήγημα του Νικολάι με τίτλο «Νύχτα Χριστουγέννων». Το διάβασε η Κατερίνα, ενθουσιάστηκε κι έστησε μια παράσταση για παιδιά. Κάλεσε την Ευγενία, τον Τάσο, την Κορνηλία και το Στέφανο για να ερμηνεύσουν όλους τους ρόλους του έργου, το οποίο προσφέρεται για ένα θαυμάσιο σκηνικό παιχνίδι.

Επίσης, κάλεσε το Σταύρο να γράψει τη μουσική, την Αγγελίνα να επιμεληθεί το σκηνικό χώρο και τα κοστούμια και την Αναστασία να χορογραφήσει τα πολλά τραγούδια του έργου και το Βαγγέλη να φτιάξει τις μάσκες και τις κούκλες. Και όταν η παράσταση ολοκληρώθηκε ξεκίνησε το ταξίδι της στο Τσάι στη Σαχάρα.

Εκεί συνάντησε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους της φίλους και το έργο ψυχαγωγούσε τους θεατές, που χαιρόντουσαν και για λίγο μεταφερόντουσαν σε μνήμες και στιγμές οικείες για τους μεγάλους, μαγικές και διασκεδαστικές για τους μικρούς.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για το σκοτάδι στις ανθρώπινες ψυχές, την ομορφιά της αγάπης, το φόβο για το άγνωστο και τη δύναμη του πεπρωμένου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Μαρία Κυριάκη
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Πολυχρονοπούλου
Εικαστική επιμέλεια: Αγγελίνα Παγώνη
Μουσική: Σταύρος Τσουμάνης
Χορογραφίες: Αναστασία Γεωργαλά
Μάσκες: Βαγγέλης Μήττας
Φωτογραφίες: Αγγελίνα Παγώνη
Βοηθός σκηνοθέτη: Κορνηλία Κυριάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί αλφαβητικά:
Στέφανος Γεωργόπουλος
Τάσος Δέδες
Ευγενία Αποστόλου
Κορνηλία Κυριάκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Ημέρα / Ώρα: Σάββατο 31/01, 16:30 
Διάρκεια: 70 λεπτά
Xώρος ΠαραστάσεωνΤσάι στη Σαχάρα, Λαοδικείας 18 – Ιλίσια, Τηλέφωνο 2110120936, fax 2110120937, Email : tsai2012saxara@gmail.com

Κάντε κλικ στο logo του χώρου και like στη σελίδα του!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr