Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου ‘Ο ήλιος του Σεπτέμβρη’ των Εκδόσεων Ψυχογιός (Οι νικήτριες)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο της Έλσης Τσουκαράκη “Ο ήλιος του Σεπτέμβρη”. Θα κληρωθούν δύο αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας μετά τις 18:00 την Δευτέρα 05/01. Θα ειδοποιηθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους με σχετικό e-mail. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Φανή ήταν μια γυναίκα ανασφαλής, ευάλωτη, χωρίς ιδιαίτερα χαρίσματα και ικανότητες. Η οικογένεια που δημιούργησε δεν τη βοήθησε να βρει τη δύναμη να υπερνικήσει τα τρωτά σημεία της. Πληγωμένη από την προδοσία, κλείδωσε την καρδιά της μέχρι τη στιγμή που εισέβαλε στη ζωή της για να ανατρέψει τα πάντα ο Ρωμανός, που μπόρεσε να φωτίσει την κρυμμένη δύναμη και την εσωτερική ομορφιά της.

Η Μάγια, αντίθετα, υπήρξε δραστήρια και γεμάτη αυτοπεποίθηση, έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Βίωνε την ψευδαίσθηση ενός ευτυχισμένου γάμου, στον οποίο όμως ήταν εγκλωβισμένη. Όταν γνώρισε τον αινιγματικό Ρωμανό, αφέθηκε στην αγκαλιά του, το πιο απάνεμο κι ασφαλές λιμάνι στην πορεία της.

Ο Ρωμανός δέθηκε με τις δύο αυτές γυναίκες, που του χάρισαν την ευτυχία και τον ολοκλήρωσαν η καθεμιά με διαφορετικό τρόπο. Κατόρθωσε να τις μεταμορφώσει, να αναδείξει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους και πάνω απ’ όλα να γεμίσει τις ζωές τους μ’ έναν παράξενο, μεγάλο έρωτα∙ έναν έρωτα που τις σημάδεψε για πάντα.

Την αγάπη τη νιώθεις πραγματικά όταν παραδίνεσαι σ’ εκείνη χωρίς όρους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ γεννήθηκε στο Κάιρο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από παιδί είχε τον τρόπο της να επικοινωνεί με τις λέξεις. Σπούδασε γερμανική και γαλλική φιλολογία. Δίδαξε σε σχολεία, ασχολήθηκε με μεταφράσεις, έγραψε διηγήματα και σενάρια, και τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια γερμανικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αν και θεωρεί μεγάλη τύχη τη συναναστροφή με παιδιά και εφήβους, θα της άρεσε να δηλώνει «επάγγελμα: ονειροπόλα». Έχει δύο κόρες. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Η ΠΟΙΝΗ, ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Πατήστε εδώ ή στο Logo των εκδόσεων κάτωθι, για να κάνετε Like στη σελίδα των Εκδόσεων Ψυχογιός!

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr

6 thoughts on “Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου ‘Ο ήλιος του Σεπτέμβρη’ των Εκδόσεων Ψυχογιός (Οι νικήτριες)

  1. Καραγιαννάκης Αιμίλιος

    ωραίο δώρο . Καλές γιορτές !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.