Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου “Ρώμη: Μάρκιος” των Εκδόσεων Μπατσιούλα (Οι νικητές)

Το Sin Radio, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μπατσιούλα, σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε το ιστορικό μυθιστόρημα του Νίκου Μπατσιούλα “Ρώμη: Μάρκιος”. Θα κληρωθούν τρία αντίτυπα του βιβλίου και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 29/10 στις 19:00. Θα ειδοποιηθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους με σχετικό e-mail. Αν θέλετε να δηλώστε συμμετοχή, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής και σας ευχόμαστε καλή τύχη!   

divider

Οι 3 τυχεροί όπως τους ανέδειξε η κλήρωση 

ΑΝΝΑ ΒΕΡΓΙΔΟΥ

Μαρία Καμπουράκη

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

216π.Χ.
Ο Καρχηδόνιος στρατηγός Αννίβας έχει εισβάλει στην Ιταλική χερσόνησο και πετυχαίνει στις Κάννες μια μνημειώδη νίκη ενάντια στον ρωμαϊκό στρατό. Η Ρώμη έχει δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα και για να καταφέρει να συνεχίσει να μάχεται, καταφεύγει ακόμα και σε στρατολόγηση σκλάβων. Οι νέες λεγεώνες ξεκινούν την αντεπίθεσή τους που θα σημάνει την απαρχή μιας αυτοκρατορίας.

Ο Γαλάτης Μάρκιος, σκλάβος του συγκλητικού Σέξτου Σικίνιου, δέχεται τη στρατολόγησή του ως ένα ανέλπιστο δώρο. Το τίμημα της ελευθερίας, τα πάθη, ο έρωτας, το χρέος και η τιμή κάνουν την λεγεώνα το σπίτι του, τον οδηγούν σε μάχες δίπλα και ενάντια στους μεγαλύτερους στρατηγούς του καιρού του.

Ιστοσελίδα Εκδόσεων Μπατσιούλα εδώ.
Facebook page Εκδόσεων Μπατσιούλα εδώ.

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdise-to.gr)
www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/
http://www.e-contest.gr/
http://www.mydiagonismoi.gr/
http://paiksekerdise.gr