Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ξημερώνει Κυριακή” στις 26/3 – Οι Νικητές

Πέντε (5) τυχεροί με την παρέα τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση “Ξημερώνει Κυριακή” στοΘέατρον (Ελληνικός Κόσμος) την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 19:00. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την κάτωθι φόρμα με τα πλήρη στοιχεία σας και καλή επιτυχία! Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στην εκπομπή “Πού πας καλέ μου λουστράκο;” στις 24/3, μετά τις 21:00.   

5 τυχερές κυρίες ανέδειξε η κλήρωση

Ιάνθη Κανελλοπούλου

Δέσποινα Κυλάκου

Ευη Καρουσου

Άννα Τουρλίδα

Ελένη Χαλκίδη

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Στιγμές και θύμησες του χθες, καταστάσεις και γεγονότα  που αφορούν και χαρακτηρίζουν απόλυτα το σήμερα, αναβιώνουν μέσα από την παράσταση «Ξημερώνει Κυριακή». 

Ένα έργο εμπνευσμένο από την ιστορία των πολυτραγουδισμένων και διαχρονικών επιτυχίων του Μίμη Πλέσσα καιΛευτέρη Παπαδόπουλου από τον ιστορικό δίσκο «ο Δρόμος» και το «Μίλα μου για λευτεριά», που από την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, παρουσιάζεται  στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιστιμού «Ελληνικός Κόσμος».

Ενα υπέροχο μιούζικαλ,  σε κείμενα Παναγιώτη Μπρατάκου – Μάρως Μπουρδάκου και σκηνοθεσία Μάνου Πετούση. 

«Ξημερώνει Κυριακή», «Γέλαγε η Μαρία», «Μέθυσ’απόψε το κορίτσι μου», «Το Αγαλμα», «Πρώτη φορά»..,
  είναι ορισμένες από τις 25 μεγάλες επιτυχίες που θα ακουστούν ζωντανά για άλλη μία φορά με ερμηνευτές τον Δημήτρη Μπάση και την Δήμητρα Σταθοπούλου συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αρζόγλου, Μιχάλης Μητρούσης, Γιώτα Φέστα, Δημήτρης Αλεξανδρής, Βασίλης Παλαιολόγος, Δώρα Χρυσικού, Αννίτα Κούλη, Γιάννης Καραούλης. 

Τραγουδούν: Ειρήνη Κυρμιζάκη, Στέλιος Κέλλερης, Νικόλας Μπράβος, Γιάννης Μωραΐτης, Γιώργος Νικητόπουλος, Μάυ Χάννα, Αμαλία Ασκορδαλάκη, Κέλυ Γιακουμάκη.

Τα σκηνικά, επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης, τις χορογραφίες η Αποστολία Παπαδαμάκη, τα κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, τους φωτισμούς ο Ανδρέας Μπέλλης.

Βοηθός σκηνοθέτη  Κωνσταντίνος Φασιλής.
Παραγωγή Άκης Ευαγγέλου.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τετάρτη 26/3, ώρα 19:00
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0300

Πληροφορίες πρόσβασης:

– Λεωφορεία: 049 (Πειραιάς-Ομόνοια), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & 914 (Ομόνοια-Πειραιάς-Παλαιά Κοκκινιά), στάση ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
– Τρένο (γραμμή ΗΣΑΠ): ηλεκτρικός σταθμός Καλλιθέας
Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
http://www.saveandwin.gr
http://www.nethall.gr
http://www.kerdise-to.gr
http://paredoraki.gr 
http://www.diagonismoidwra.gr
http://www.ediagonismoi.gr/ 

2 thoughts on “Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Ξημερώνει Κυριακή” στις 26/3 – Οι Νικητές

  1. Πίνγκμπακ: Διαγωνισμός Sin Radio με δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Ξημερώνει Κυριακή" στις 26/3 | Διαγωνισμοί με δώρα - nethall.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.