Kερδίστε 1 τραπέζι για 2 ατομα στην Trattoria Casa di PAUL – Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Η εκπομπή “Με Βάρκα την Ελλάδα” και ο οικοδεσπότης της, Τηλέμαχος (κάθε Κυριακή στις 15.00), σε συνεργασία με την Trattoria Casa di PAUL, στο Περιστέρι, προσφέρουν ένα τραπέζι για 2 άτομα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Αν θέλετε να απολαύσατε κι εσείς μια πίτσα, με την συνοδευτική της σαλάτα και 2 ποτήρια κρασί ή αναψυκτικό, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, εφόσον κληρωθείτε θα ειδοποιηθείτε στο email που θα δηλώσετε. Συνέχεια

Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Aρχιμάστορας Σόλνες» – Παρασκευή 13, Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Το θέατρο Εκάτη παρουσίαζει την φετινή θεατρική περίοδο το έργο του Ερρίκου Ίψεν «Aρχιμάστορας Σόλνες». 6 τυχεροί θα παρακολουθήσουν την παράσταση με τους συνοδούς τους, Παρασκευή 13, Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.
Συνέχεια

Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Η Μέση Διάρκεια Ζωής των Πλυντηρίων» – Παρασκευή 13, Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

«Η Μέση Διάρκεια Ζωής των Πλυντηρίων» δεν έχει ξαναπαιχτεί στην Ελλάδα – είναι μια αντισυμβατική κωμωδία της Ελίζε Βιλκ και παρουσιάζεται στο θέατρο Πρόβα.Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 9 διπλές προσκλήσεις, για Παρασκευή 13, Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς. Συνέχεια

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Φυλο-νικία – Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ένα πείραμα για την ελάχιστη μορφή της ανθρώπινης φύσης, σε κάποιο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, μέσα από την ιδέα και την φαντασία ενός συγγραφέα από το – όχι και τόσο – μακρινό παρελθόν.
Ένας τρυφερός εφιάλτης βασισμένος σε μια, κατά βάθος, σκληρή κωμωδία του Μαριβώ.4 τυχεροι (με τους συνοδούς τους φυσικά),  θα την παρακολουθήσουν, Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου , συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα συμμετοχής. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν στο email που θα δηλώσουν.

Συνέχεια

Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τζάσμιν» @ Θεατρο Διάνα – Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Η καθηλωτική Τζάσμιν,  επέστρεψε στο θέατρο Διάνα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή που βασίστηκε στο σενάριο του Γουντυ Άλλεν Βlue Jasmine και έγινε από την Ελένη Ράντου και τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου.
Ένα σπουδαίο θεατρικό έργο πάνω στα χαμένα μεγαλεία, μια παράσταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή.
3 τυχεροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα ειδοποιηθείτε στο email που δηλώσετε, εφόσον είστε ένας από τους τυχερούς.
Συνέχεια

Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Όταν η Κάλλας συνάντησε την Μονρόε» – Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η Μαρία Κάλλας και η Μέριλιν Μονρό είχαν συναντηθεί μόνο μία φορά, στις 19 Μαΐου του 1962, στα γενέθλια του Τζον Κέννεντυ στο Madisson Square Garden της Νέας Υόρκης. Το φουαγιέ του θεάτρου Άλφα μετατρέπεται στον “μοιραίο” τόπο συνάντησης των δύο αυτών γυναικών που έχουν να πουν πολλά και τίποτα. Μια συνάντηση που μας παρασέρνει πίσω στο χρόνο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κλέψουμε λίγο από τη λάμψη, αλλά και τη σκοτεινιά των δύο αυτών γυναικών, που έγραψαν ιστορία στο χώρο του θεάματος. Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις, για την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς. Συνέχεια

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η σημασία να είσαι σοβαρός» – Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο παραστάσεων την Άνοιξη του 2019, 18 παραστάσεις, 65 φλυτζάνια τσάι, 184 σάντουιτς με αγγούρι, 30 κέικ, σκηνές φαινομενικής σοβαρότητας και κοινωνικών προσχημάτων που καταρρέουν, το κυνικά επίκαιρο έργο του Oscar Wilde επιστρέφει στο Rabbithole!
2 τυχεροί θα την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Συνέχεια

Kερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Φυλές» – Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Η παράσταση του Τάκη Τζαμαργιά που αγαπήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς όσο λίγες την προηγούμενη θεατρική σεζόν επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, με μια εξαιρετική διανομή: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Νίκο Γεωργάκη, Μάνο Καρατζογιάννη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Ελένη Μολέσκη, Καλλιόπη Παναγιωτίδου.
4 τυχεροί κάθε μέρα* έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.
Συνέχεια

Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Into your head” – Πεμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας μποέμ μουσικός που ονειρεύεται επιτυχίες στο YouTube με μια τραπεζική υπάλληλο με μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη;
Το τέταρτο έργο της Δήμητρας Στάικου με τίτλο «Into your head» που ανεβαίνει στο HolyWood Stage καλείται να μας δώσει την απάντηση καθώς παίζοντας με το αιώνιο θέμα της μάχης των φύλων μας βάζει αντιμέτωπους με τη θλιβερή και συνάμα αστεία συνειδητοποίηση ότι οι άνθρωποι άλλα λέμε και άλλα σκεφτόμαστε.
Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις, για την Πεμπτη 12 Δεκεμβρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς. Συνέχεια