Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Η Αφηγήτρια Ταινιών” στο Calderone Art Space – Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026

Στη σκηνή του, Calderone Art Space, η Κάτια Γέρου διηγείται τις περιπέτειες ενός κοριτσιού, που έχει το σπάνιο χάρισμα να αφηγείται ή μάλλον να «ζωντανεύει»… τις ιστορίες των ταινιών.
Δίνουμε σε 3 τυχερούς την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2026

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Χιλή… Δεκαετία του ’60…
Σε μια πόλη ορυχείων, όπου οι περισσότεροι κάτοικοί δεν έχουν χρήματα ούτε για να αγοράσουν εισιτήριο για το σινεμά, η «αφηγήτρια» προσφέρει μια φυγή στο όνειρο, τη στιγμή που η χώρα μεταμορφώνεται ριζικά και για πάντα.
Η Μάγια Πολιτάκη σκηνοθετεί μια γλυκόπικρη ιστορία, όπου παρελαύνουν η Μέριλιν Μονρόε, Ο Χαμφρει Μπογκαρτ, ο Τσάρλι Τσάπλιν, με φόντο την έρημο.
«Σε όλους αρέσουν οι ιστορίες… Όλοι θέλουν να ξεφύγουν απ’ αυτό το πικρό τίποτα που είναι η έρημος».
Δυστυχώς όμως, το όνειρο είναι τόσο εφήμερο όσο και η διάρκεια μιας ταινίας…
Ένας ύμνος στην αιώνια δύναμη της αφήγησης.

Συντελεστές

Ερμηνεία: Κάτια Γέρου
Μετάφραση: Λένα Φραγκοπούλου
Σκηνοθεσία – Κινησιολογία: Μάγια Πολιτάκη
Σκηνικά: Νίκος Πολίτης, Κατερίνα Σωτηρίου
Κοστούμια: Κατερίνα Σωτηρίου
Μουσική: Γιάννης Μακρίδης
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Σωτηρίου
Καλλιτεχνική επιμέλεια οπτικού υλικού: Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης
Στοιχεία παντομίμας: Johnny O
Φωτογραφίες: Γιώργος Βέργαδος
Τσέλο: Σταύρος Παργινός

Ευχαριστούμε θερμά τους:
Τάσο Σκλαβούνο, Angelina Encinas, Μαριλένα Μόσχου, Νάνσυ Τρικαλίτη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Calderone Art Space
Τριπτολέμου 8, Γκάζι
Μετρό Κεραμεικός
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 21 3005 8407

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 στις 19:00