Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «ΤΙΠΟΤΑ» στο H.ug – Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Η ομάδα ΑΒΝΟΡΜΑL σε σκηνοθεσία της Πηνελόπης Φλουρή παρουσίαζει στο H.ug (Human Underground)την παράσταση ΤΙΠΟΤΑ – ένα συνειρμικό παραλήρημα για το παράλογο της ύπαρξης σε ένα σύμπαν από λέξεις με κείμενα του Σ.Μπέκετ και άλλα παράδοξα. 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Κυριακή 28 Μαΐου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪ́ΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Όλα εδώ αναζητούν τρόπους να ειπωθεί το ανείπωτο, βουτούν και ξεγλιστρούν μέσα σε λέξεις, κατασκευάζουν τεχνάσματα να ξεγελάσουν τον χρόνο, να παγώσουν τον χρόνο να τον διαστείλουν και σκαρφίζονται τρόπους να φωτίσουν το Τ Ι Π Ο Τ Α
Όλα εδώ ηττημένα, εκ γενετής αμήχανα, επιθυμούν να φωτίσουν το εσωτερικό χάος, μέσα από μια δομημένη παρτιτούρα ήχων και κινήσεων, θέλουν να φτιάξουν ένα σύμπαν να θυμίζει παιδικό όνειρο. Όλα περιμένουν. Ο αέρας, οι τοίχοι, το ταβάνι, το πάτωμα. Όλα περιμένουν.

Δεν συμβαίνει Τ Ι Π Ο Τ Α .

Το Τίποτα είναι ένα ασταμάτητο μουρμουρητό, μια πάλη του ασυνειδήτου με τον έξω κόσμο, είναι η παραδοχή της μοναξιάς, της αποτυχίας, της ατέρμονης επανάληψης στον χρόνο που κυλά, ένα παιχνίδι πριν το Τέλος.
Το «Τ ί π ο τ α» είναι μια παν-ανθρώπινη κραυγή που αποζητά από τα πλάσματα του Μπέκετ να γίνουν γλάροι. Γλάροι που δεν λαβώνονται.

Η παράσταση αποτελείται από αποσπάσματα: Κείμενα για το τίποτα, Ακατανόμαστος, Περιμένοντας τον Γκοντό, Η τελευταία μαγνητοταινία του Κράπ του Σ. ΜΠΕΚΕΤ
Αποσπάσματα από τον Γλάρο του Α.ΤΣΕΧΩΦ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σύλληψη –Σκηνοθεσία : Πηνελόπη Φλουρή
Σύνθεση Μουσικής :Φίλιππος Δραγούμης
Βοηθός σκηνοθέτη : Μαίρη Άσπρου
Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Καραθάνου
Σχεδιασμός φωτισμού : Θωμάς Οικονομάκος
Φωτογραφίες—βίντεο : Megdad Fadaeenia
Σχεδιασμός αφίσας : Μαριθέα Χατζή
Επικοινωνία παράστασης : Ευαγγελία Σκρομπόλα
Εκτέλεση Παραγωγής : Abnormal Group

Παίζουν:

Φίλιππος Δραγούμης
Πηνελόπη Φλουρή

*Ευχαριστούμε θερμά τον Ανδρέα Μυλόπουλο και την Αγγελική Στελλάτου για την πολύτιμη βοήθεια τους στο έργο.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

H.ug ( Human Underground)

Μελιταίων 14, Θησείο, Αθήνα

Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

Υποβολή σχολίου