Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Κωνσταντίνο Πετρόπουλο στο Caja de Musica – Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Την Παρασκευή 7/4, μια βδομάδα πριν το Πάσχα, με κατανυκτική διάθεση, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος & Η Μπάντα, θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Caja De Musica για να παρουσιάσουν μια μουσική παράσταση με δόσεις συγκίνησης, αυτοσαρκασμού και αυτοκριτικής ενίοτε..
Δίνουμε σε 3 τυχερούς την ευκαιρία να τους ακούσουν-παρακολουθήσουν – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος στο Caja de Musica – Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού). Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Τα τραγούδια του Κωνσταντίνου και από τις δυο δισκογραφικές του δουλειές («Λαθραναγνώστης» 2017 και «Το Μπουρμπουάρ» 2021) θα εναλλάσσονται με τα φάνκι τσάμικα του Πανούση και τα Χιπ χοπ τσιφτετέλια του Σαββόπουλου, ενώ τα μπλουζ του Βαγγέλη Γερμανού θα δίνουν τη θέση τους στα λαϊκά του Στέλιου Καζαντζίδη! Ένα live που δεν πρέπει να χάσετε..
Μαζί του η εξαιρετική Μαριάννα Παπαθανασίου η οποία θα πει μερικά τραγούδια από τον πρώτο της δίσκο που ετοιμάζει και θα κάνει και φωνητικά σε αρκετά κομμάτια του Κωνσταντίνου.

Στην Μπάντα, οι φίλοι και συνεργάτες:
Γιώργος Παπουτσής – Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιάννης Κυριαζόπουλος – Ακουστική Κιθάρα, Φυσαρμόνικα
Σάκης Λιούρας – Μπάσο
Στέργιος Λιούρας – Τύμπανα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Caja de Musica

Μιχαλακοπούλου & Σινώπης 27, Αθήνα
Πληροφορίες / Κρατήσεις : 6944 610061 (12.00 – 21.00)

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στις 21.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)