Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Έχω υπουργό στην Κορώνη» στο ProjectR – Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Η κωμωδία «Έχω υπουργό στην Κορώνη» ανεβαίνει για πρώτη φορά από την Θεατρική Εταιρεία Replica. Γιατί το μυστικό για να βρεις μια θέση στο δημόσιο είναι να έχεις γνωστό σου υπουργό από… την Κορώνη. 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 20 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Μια απλή καθημερινή μέρα στο υπουργικό γραφείο του Μιλτιάδη Σεραφείμ. Καυγάδες, προβλήματα, θέματα με την αντιπολίτευση. Όσο ο Μιλτιάδης ετοιμάζεται να πάει στην εκδήλωση για τα σφουγγάρια της Σύμης, δέχεται μια αιφνίδια επίσκεψη από τη Μάρω. Μια απελπισμένη γυναίκα που ζητά από τον υπουργό να την διορίσει στο δημόσιο. Την πνίγουν οι υποχρεώσεις και τα χρέη, και με κάθε τρόπο προσπαθεί να πείσει τον υπουργό να της βρει μια θέση. Και αφού δεν μπορεί να τον πείσει με τον λόγο της, περνάει στην αντεπίθεση και τον κλειδώνει στο ίδιο του το γραφείο. Και εκεί ξεκινά μια νέα ιστορία. Κλεισμένοι στο υπουργικό γραφείο, μιλάνε για όλα. Για την ζωή τους, για τα κρυμμένα τους μυστικά και τα θέλω τους.

Μια γλυκόπικρη σύγχρονη κωμωδία, που ισορροπεί ανάμεσα στο γέλιο και τη συγκίνηση. Άνθρωποι νέοι, που ζητάνε μια καλύτερη ζωή, στην κοινωνία που ζούμε. Η Μάρω, αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της, φτάνοντας στα άκρα.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δήμητρα Γεωργοπούλου

Αφίσα- Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Παίζουν: Αθηνά Κουτσιανούλη – Θάνος Παπαθανάσης – Κατερίνα Χιντηράκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

 Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Έχω υπουργό στην Κορώνη» στο ProjectR – Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

  1. Agi

    Σε μια μικρή σκηνή αυτού του θεάτρου – μπαρ, έχω δει τα πιο εμβληματικά έργα, τις πιο ωραίες και μεστές παραστάσεις που λένε πολλά και δίνουν πολλά.. Κάθε έργο και κάτι ξεχωριστό. Όλα είναι δημιουργημένα με πολύ μεράκι και αγάπη (φαίνεται πολύ έντονα στο αποτέλεσμα).
    Άλλο ένα θεατρικό που δίνει ρεσιτάλ! Μια κωμωδία ή μάλλον περισσότερο κοινωνικό έργο θα έλεγα, δοσμένο με τρόπο κωμικό για να είναι πιο ανάλαφρο και πιο χαριτωμένο. Ακροβατεί ανάμεσα στη μεγάλη συγκίνηση και στο αυθόρμητο γέλιο με τόσο αστείο, αληθινό και όμορφο τρόπο, που κυριολεκτικά “δίνει ρέστα”!! Σκηνοθεσία, κείμενο και ηθοποιία όλα υπέροχα. Σωστοί φωτισμοί, κατάλληλα σκηνικά και μια ατμόσφαιρα ζεστή, χαρωπή και πολύ οικεία..

Comments are closed.