Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Cabaret Καβάφης” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Στην επέτειο των 160 χρόνων από την γέννηση ενός από τους σημαντικότερους ποιητές της νεοελληνικής γραμματείας, ο ηθοποιός Σταύρος Γιαγκούλης (ο Λουκάς στην ταινία Σπιρτόκουτο του Οικονομίδη) βγάζει τον Καβάφη “του” στο καμπαρέ.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να τον παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, το Σάββατο 29 ή την Κυριακή 30 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30  ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

dividerΜε διάθεση ελαφριά, θράσος δημιουργικό και πάντα πρόθυμος να αυτοσαρκαστεί, ο δημιουργός τραγουδά και μιλάει τα ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη για να αφηγηθεί μια ιστορία που δείχνει πως τα μεγάλα έργα ζουν πολλές ζωές στις ψυχές εκείνων που τα λαμβάνουν και τα κάνουν δικά τους.
Η ιδιότυπη αυτή επετειακή εκδήλωση γιορτάζει την ευαισθησία, τον πόθο και τον έρωτα, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να γελάσει…
Οι βαρύγδουπες αναλύσεις και οι φιλολογικές ακροβασίες εκφράζονται μέσα από πρόσωπα που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε που αγαπάμε.. Αυτά τα πρόσωπα- μέλη του ευρύτερου, αόρατου κοινωνικού θιάσου ενσαρκώνονται και φανερώνουν μέσα από τις αντιθέσεις τους ότι ο Καβάφης ανήκει σε όλους.

Συντελεστές:
Σύλληψη, σκηνοθεσία, μουσική, ερμηνεία: Σταύρος Γιαγκούλης

Μουσικός επί σκηνής –πιάνο: Βασίλης Τζαβάρας
Βοηθός σκηνοθέτη και δραματουργίας: Χρήστος Ντάτσιος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Red Jasper Cabaret Theatre
Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551

Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στις 21:00

Κυριακή 30 Απριλίου 2023 στις 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Cabaret Καβάφης” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Απριλίου 2023

  1. Agi

    Πολύ ωραία μουσική και τραγούδια, ένα μαγευτικό πιάνο που μας ταξίδεψε στα American bars, και ένας ηθοποιός που μας άρεσε πιο πολύ όταν ήταν ο εαυτός του..

Comments are closed.