Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Δέστε τον Γείτονα»(Ο γείτονας προηγείται του σπιτιού 2) στο ProjectR – Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Μετά την επιτυχία του «Ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού», η ιστορία συνεχίζεται και από το ισόγειο, πάμε στον τρίτο όροφο, για να μάθουμε και εκεί τα μυστικά τους. Μόνος κοινός παρονομαστής η κυρία Πόπη και φυσικά το άφθονο γέλιο.
Μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων από την Θεατρική Εταιρεία Replica που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και μάλλον η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Γιατί σε αυτή την πολυκατοικία τα περίεργα συμβάντα δεν σταματάνε ποτέ. 3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν την παράσταση με τους συνοδούς τους,  την Τρίτη 4 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Στον τρίτο όροφο της οδού Χρηστομάνου στα Σεπόλια, γίνεται το έλα να δεις μέσα σε ένα απόγευμα. Ο Τάσος έχει εγκαταλείψει την γυναίκα του την Γεωργία, αφήνοντας της ένα mail που της εξηγεί τους λόγους. Έτσι, πάει να ζήσει τον έρωτα του με τη Βένια, η οποία είναι ξαδέρφη της Γεωργίας. Ο Τάσος φέρεται πολύ περίεργα από το πρωί. Όχι γιατί χώρισε την Γεωργία, αλλά κρατά ένα μυστικό που έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια. Και αυτή που θα το διαλευκάνει είναι η Mother Fucker ή αλλιώς η Σταυριάνα. Η ιστορία περιπλέκεται όταν στο διαμέρισμα κάνει την είσοδό της η Γεωργία. Και δεν έρχεται αντιμέτωπη μόνο με το απρόσμενο διαζύγιο της, αλλά και με το μυστικό του Τάσου. Κάθε τόσο, φυσικά, μπουκάρει στο σπίτι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η κυρία Πόπη. Και το διαμέρισμα γεμίζει γέλια, καυγάδες, παράπονα, εξομολογήσεις, ζήλεια, αποκαλύψεις, και μια βαλίτσα που πηγαινοέρχεται.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης

Βοηθός σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου

Φωτογραφίες και Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Παίζουν: Νίκη Πολύζου- Αθηνά Κουτσιανούλη-  Πωλίνα Μαρκάκη- Γιούλη Παπανελοπούλου- Στέλιος Κεχριώτης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)