Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση “Ηλίας Πετρόπουλος ο Λαογράφος του Άστεως” στο θέατρο Noūs – Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Η θεατρική παράσταση είναι βασισμένη στα βιογραφικά στοιχεία του Ηλία Πετρόπουλου και δημιουργήθηκε για να μνημονεύσει την πολύπλευρη, οξυδερκή και ανήσυχη προσωπικότητα ενός από τους ευφυέστερους ερευνητές της καθημερινότητας, που δεν δίστασε να κάνει τις ατυχίες του ευκαιρίες.  3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 17 Μαρτίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

«Να κάψεις το κουφάρι μου και να ρίξεις τις στάχτες στον υπόνομο.
Τέτοια είναι η διαθήκη μου»
Ηλίας Πετρόπουλος

Δεν αγαπάμε τον Ηλία μόνο για το έργο του αλλά κυρίως για την βαθιά σοφία και την τέχνη του στο να μεταμορφώνει τα “μικρά” σε “τεράστια”….

Σενάριο – Σκηνοθεσία : Στέβη Λύτρα
Ενδυματολογική Επιμέλεια : Κρυσταλλία Λύτρα
Light Designer: Αναλογικός
Στήριξη παράστασης : Κωνσταντίνος Σπηλιώτης
Επικοινωνία : Άντζυ Νομικού

Παίζουν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Ανδρέας Μανούχος, Νικολέτα Κόκκορη, Μαρία Μπακάλη, Κώστας Ταταράκης, Στάθης Παπαδόπουλος, Νικόλαος -Στυλιανός Χανακούλας, Αλεξάνδρα Παγανή, Αποστόλης Λάγιος, Ανδρέας Ασημακόπουλος, στη φωνή του Δικαστή : Κυριάκος Σάμιος.

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά με διάλειμμα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Noūs- Creative Space

Διεύθυνση: Τροίας 34, Αθήνα. Tηλ: 2108237333

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 στις 21:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)