Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι» στο ProjectR – Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Η bar theater κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη, επιστρέφει μετά από έξι χρόνια! Και έχει όλα τα συστατικά, γέλιο, τραγούδι, χορός!
2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 3 Μαρτίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η Κρηνιώ, θα υποδεχτεί τον αδερφό της τον Μανωλιό από τον Άγιο Νικόλα της Κρήτης, στο Πικέρμι Αττικής. Φοβάται να παρουσιάσει την πραγματική ζωή της στον αδερφό της, και έτσι χτίζει μια ψεύτικη ζωή μαζί με την βοήθεια του φίλου της Τίτου. Ο Μανωλιός έρχεται με άγριες διαθέσεις στο Πικέρμι! Όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τίποτα, από τα ψέματα του Τίτου και της Κρηνιώς, αλλά ερωτεύεται! Τι γίνεται όμως όταν αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες και να αποκαλύπτεται η αλήθεια; Δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν το ζήσεις. Δύσκολο να αποδεχτείς την «διαφορετικότητα» σε όλα τα επίπεδα, αν δεν την δεις από κοντά. Τόσο δύσκολο είναι και για τη Δοξούλα, την Ταμάρα και τον Τζώρτζη που το βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως θεατές.

Μπλέξιμο στο μπλέξιμο λοιπόν σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά στο Πικέρμι που όποτε πέφτει η νύχτα γίνεται της τσικουδιάς.

Συντελεστές:

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Σωτηρία Μαρία Τζαμαλή
Αφίσα – Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη
Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου και το ερμηνεύει η Σόφη Ζαννίνου

Παίζουν: Ανδρέας Αριστοτέλους – Γιάννης Κλειδέρης – Κατερίνα Παναγιωτοπούλου – Αθηνά Κουτσιανούλη – Πάνος Παναγιωτόπουλος – Φανή Λύκου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)