Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι πιο δυνατές» στο θέατρο Αλκμήνη – Σάββατο 28 Iανουαρίου 2023

«ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ…» της Άννας Αδριανού ανεβαίνουν στην σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ σε νέα δυναμική εκδοχή, η οποία έχει εμπλουτιστεί με επιπλέον σκηνές και χαρακτηριστικά βίντεο. 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, το  Σάββατο 28 Iανουαρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Ένας από τους πιο “δυνατούς” μονολόγους του Αύγουστου Στρίντμπεργκ μεταμορφώνεται σε ένα καινούργιο θεατρικό έργο, ένα σύγχρονο “παιχνίδι για δύο” μέσα από μια αιρετική διασκευή, που φωτίζει το θέμα της απιστίας κι από τις δυο πλευρές. Αλλά και το θέμα της συναισθηματικής κακοποίησης δυο γυναικών, που αγάπησαν τον ίδιο άντρα, χάνοντας την δύναμη τους. Σύζυγος και ερωμένη, συναντιούνται παραμονή Χριστουγέννων, σε ένα καφέ μπαρ και μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους κι αναμετριούνται μέχρις εσχάτων για το ποια υπήρξε η νικήτρια και «η πιο δυνατή».
Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς και να είσαι γυναίκα. Αντικείμενο: ο εραστής και σύζυγος, που αν και απών, κυριαρχεί ακόμα στην σκέψη και την καρδιά τους. Ένας άντρας που τις θέλει και τις δυο, μιας και δεν τις θεωρεί επιβάτιδες της ίδιας θέσης στο τρένο της ζωής του.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

«Όταν πρωτοδιάβασα την ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ του Στρίντμπεργκ, όπου μια παντρεμένη γυναίκα κάνει έναν σαρκαστικό μονόλογο μπροστά στην ερωμένη του άντρα της, βάζοντας την στη θέση της και προσπαθώντας να της αποδείξει ότι «αυτή είναι η πιο δυνατή»… αναρωτήθηκα τι θα είχε άραγε να απαντήσει σε όλο αυτό, εκείνη η «άλλη γυναίκα», που στον Στρίντμπεργκ παραμένει μυστηριώδης και δέχεται την ήττα της σιωπηλή. Η επαφή μου με την σκηνοθέτη Πέπη Μοσχοβάκου και όσα είπαμε ψάχνοντας να κάνουμε ένα έργο, που να αφορά στις γυναίκες και στους ερωτικούς ρόλους, που τις κακοποιούν, με ιντριγκάρισε… και με έβαλε μπροστά στην πρόκληση να «συμπληρώσω» το έργο με την απάντηση αυτής της ερωμένης…
Μια απάντηση που εκθέτει την ζωή της και τα πιστεύω της για τις σχέσεις…
Άλλωστε ερωμένη και σύζυγος είναι δυο πλευρές της γυναικείας ερωτικής ζωής …
Οι δύο όψεις του θηλυκού προσώπου, που ψάχνει μέσα από διαφορετικούς δρόμους το ίδιο πράγμα: Την αγάπη του άντρα, καθώς και οι δυο θέλουν να επηρεάσουν την ζωή του… και να γίνουν γι’ αυτόν, «η μία και μοναδική»… Μια αγάπη, που αυτός ενώ την υπόσχεται, την χρησιμοποιεί για να χειρίζεται και τις δύο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΠΕΠΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΥ
ΣΚΗΝΙΚΑ/ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΝΤΖΕΡΗΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΣΑΣ/ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΗΜΤΡΑ ΝΙΚΗΤΕΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΠΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΛΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: RMLIGHT/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ- ΛΙΛΥ ΤΣΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ – MAΓΔΑ ΚΟΥΣΤΕΡΗ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Κ.Πετράλωνα
Τηλ. 210 3428650

Σάββατο 28 Iανουαρίου 2023 στις 21.30

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΜΕΑ

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

4 thoughts on “Kερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι πιο δυνατές» στο θέατρο Αλκμήνη – Σάββατο 28 Iανουαρίου 2023

  1. Μερσινη Χαρισογλου

    τέλειος διαγωνισμός ευχαριστούμε

Τα σχόλια είναι κλειστά.