Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση ‘Ο χορός του θανάτου’ στο θέατρο Εκάτη – Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Στο θέατρο Εκάτη παρουσιάζεται το έργου του Αυγούστου Στρίντμπεργκ “Ο χορός του θανάτου”. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  το Σάββατο 14  ή την Κυριακή 15 Iανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ο Έντγκαρ και η Άλις σε ένα Σουηδικό νησί επιθυμούν να γιορτάσουν την επέτειο των γάμων τους, αλλά ο πληγωμένος εγωισμός τους δεν τους το επιτρέπει και ο ένας καταδιώκει τον άλλον. Η ήττα τους, τους οδηγεί σε ψυχικά γρονθοκοπήματα. Ο χορός του θανάτου είναι ένα χρονικό ψυχικής λεηλασίας που ο ένας υπονομεύει τον άλλον τον συρρικνώνει, με σκοπό να τον εξαφανίσει, κατηγορούμενοι οι ίδιοι, και συγχρόνως δικαστές, πρόσωπα ενός σκοτεινού και ταραγμένου υποσυνείδητου, ακροβάτες και πρωταθλητές υπαρξιακού κενού, υποτάσσονται ρυθμικά στο τέλος που ελαύνει. Η σκέψη της μετάβασης στο τίποτα, είναι οδυνηρή και χρησιμοποιούν την ζωή σαν οχυρό προκειμένου να ποδηγετήσει, ο ένας τον άλλο. Η παρουσία του Κουρτ δημιουργεί συγκίνηση μυστήριο και πυροδοτεί εσωτερικές καταστάσεις.

Σκηνοθεσία – προσαρμογή: Βαλεντίνη Λουρμπά
Διασκευή: Γιούλη Χρονοπούλου
Μουσική: Νίκος Ανδρουλής
Κοστούμια – σκηνικά: Σώτη Λάμδα

Παίζουν οι ηθοποιοί
Μάνος Χατζηγεωργίου
Ολγα Μουργελά
Βασίλης Ασημάκης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θέατρο Εκάτη, Εκάτης 11, Πλατεία Κυψέλης, τηλ. 2106401931.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 στις 21:00
Κυριακή 15 Iανουαρίου 2023 στις 19.00

Χορηγός επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)


One thought on “Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση ‘Ο χορός του θανάτου’ στο θέατρο Εκάτη – Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

  1. Νίκη Κουφάκου

    Θα ήθελα να παρακολουθήσω την παράσταση Ο χορός του θανάτου στο θέατρο Εκάτη την Κυριακή 15.01 23.

Comments are closed.