Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παιδική παράσταση «Η απειλή των Κόουζ» στο Θέατρο Αυλαία – Κυριακή 15 Iανουαρίου 2023

Η  μουσικοθεατρική οικολογική παράσταση «Η απειλή των Κόουζ» στο Θέατρο Αυλαία. Η παράσταση έχει στόχο να ψυχαγωγήσει αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων στα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της ανακύκλωσης, του φαινομένου του θερμοκηπίου, της αποψίλωσης των δασών, της τεχνολαγνείας και της απληστίας, μιλώντας για αυτά μέσω του θεάτρου, της μουσικής, και των χαρακτήρων του έργου που προβληματίζονται, διαμορφώνουν γνώμη μέσα από τη γνώση, εξελίσσονται, τραγουδούν, παθαίνουν και μαθαίνουν!
Δίνουμε σε 5 τυχερούς την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 15 Iανουρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Το βασίλειο των Κόουζ καταστρέφει το περιβάλλον και η ζωή στο βασίλειο της φύσης κινδυνεύει! Η πριγκίπισσα Ελπίδα του βασιλείου της φύσης ταξιδεύει στον Αμαζόνιο και ζητά βοήθεια από το βασίλειο των δέντρων, όπου η σοφή κουκουβάγια δίνει τη λύση.
Όμως τα δύο αποτρόπαια Οξ από το βασίλειο των Κόουζ απαγάγουν την Ελπίδα και η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο. Θα καταφέρει άραγε η πριγκίπισσα Ελπίδα της φύσης να κάνει τον Παρανόϊ Κόουζ να αλλάξει το όνομά του και να γίνει επιτέλους Λόγι Κόουζ;

Η παράσταση συμπεριλαμβάνεται στον “Κατάλογο Εκπαιδευτικών Θεαμάτων” του Υπουργείου Παιδείας και συγγραφέας είναι ο Δημήτρης Λαλούμης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Κείμενο, μουσική: Δημήτρης Λαλούμης
Σκηνοθεσία: Μάγκυ Μοτζολή
Σκηνικά, κοστούμια: Κλεοπάτρα Κουράκλη

Χορογραφίες: Καλλιόπη Κουνιάδη
Φωτισμός: Γιώργος Σηφάκης
Φωτογραφίες: Γιώργος Νικολαΐδης

ΠΑΙΖΟΥΝ: Άννα Τζανακάκη, Ελένη Λύρα, Ελευθερία Χρυσικοπούλου, Μαρία Βασιλάκου, Στάθης Συμεωνίδης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 15 Iανουαρίου 2023 στις 12.00

Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών
2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι – Πειραιάς
Πληροφορίες: 210 4297771 & 690 6461616
Email: info@avlaiatheatro.gr
Web: www.avlaiatheatro.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)