Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Μιχάλη Ρακιντζή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Μιχάλης Ρακιντζής επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις και στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν με τους συνοδούς τους, στην τελευταία του εμφάνιση,  το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Ο αγαπημένος δημιουργός θα μας παρουσιάσει ένα updated funky concept με τραγούδια του που αγαπήσαμε και μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια της αθωότητας. Τραγούδια που ακόμα και σήμερα έχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όχι μόνο του συνομήλικου κοινού του Μιχάλη Ρακιντζή αλλά και της σημερινής νέας γενιάς.

Μαζί του στη σκηνή ο Γιώργος Πανταλός στα keyboards, o Πέτρος Χατζηγεωργίου στο πιάνο, ο Αδάμ Δόγκας στο σαξόφωνο και ο Γιάννης Νοταράς στα drums.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 στις 23.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.