Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση “Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο του Σκρουτζ” @χώρος τέχνης Ασωμάτων – Κυριακή 25 & Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων  τις Κυριακές των γιορτών παρουσιάζεται το έργο του Γιάννη Ρωμανού “Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο του Σκρουτζ” .Βασισμένο στο βιβλίο του Καρόλου Ντίκενς ”Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία” Μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Δίνουμε σε 2 τυχερούς την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, την Κυριακή 25 ή Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

“Θα σας διηγηθώ μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Μια ιστορία που μοιάζει αλλόκοτη ,αλλά  δεν είναι. Είναι η ιστορία του Εμπενιζερ Σκρουτζ . Του τσιγγούνη Λονδρέζου, που το όνομα του έγινε συνώνυμο της σκληρής,απάνθρωπης συμπεριφοράς ,ορισμένων ανθρώπων.
Βρισκόμαστε στο Λονδίνο πριν πολλά….πολλά χρόνια . Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Όλοι είναι χαρούμενοι .Όλοι χαμογελούν. Όλοι ετοιμάζονται για την μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης. Όλοι εκτός από τον Σκρουτζ .Αυτός είναι κατσούφης. Μετράει και ξαναμετράει τις λίρες του . Σιχαίνεται τους υπέροχους ψαλμούς των Χριστουγέννων. Μισεί τους πάντες και τα πάντα. Όμως μέσα του υπάρχει ο … ανθρωπος. Κάποτε υπήρξε και αυτός παιδί. Κάποτε δακρυζε. Κάποτε αγάπησε . Κάποτε ήταν και αυτός ανθρωπος του καλού Θεού.”
Αυτό έρχονται να του θυμίσουν τα Τρία Πνεύματα, μέσα στο Χριστουγεννιάτικο όνειρό του.

Σκηνοθεσία : Γιάννης Ρωμανός
Σκηνοθεσία οπτικο-ακουστικού περιβάλλοντος: Αλίκη Πήτερσον

Επίσης παίζουν (αλφαβητικά):
Καίτη Βαρβαρέσου-Θεολογίτου
Στέφανος Βογιατζής
Γιώργος Δήμου
Μίρνα Μηλιώνη
Λεόντιος Πετμεζάς
Ράνια Πρεβεζά
Ξενοφών Χαντζής
Έφη Χαντζούλη

Κοστούμια: Vania Aleksandrova
Σκηνικά: Eventus
Ειδικές κατασκευές: Ιρίνα Μπόικο
Παραγωγή: Eventus

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

@χώρος τέχνης ασωμάτων
Οδός Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο
Πληροφορίες: 211-8009838 και 6939238611

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)