Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «La Ronde» στο Μικρό Broadway – Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Το La Ronde του Arthur Schnitzler παρουσιάζεται στο Θέατρο Mικρό Broadway σε μετάφραση / διασκευή Χρίστου Γεωργίου και σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά με ένα καστ νεων και ανερχόμενων ηθοποιών. 5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Λίγα λόγια για το έργο:

Το La Ronde είναι ένα αμφιλεγόμενο έργο με προκλητικά σεξουαλικά θέματα, γραμμένο από τον Arthur Schnitzler το 1897. Εξετάζει εξονυχιστικά τη σεξουαλική ηθική και την ταξική ιδεολογία της εποχής του μέσω διαδοχικών συναντήσεων μεταξύ ζευγαριών χαρακτήρων. Επιλέγοντας χαρακτήρες σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, το έργο προσφέρει κοινωνικό σχολιασμό για το πώς η σεξουαλική επαφή υπερβαίνει τα ταξικά όρια. Τυπώθηκε ιδιωτικά το 1900, δεν παρουσιάστηκε δημόσια παρά μόνο το 1920, όταν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Το δικό μας ανέβασμα:

Οι δράση του έργου μεταφέρεται από την Αυστρία του 1890 στην Ελλάδα του 1985 και οι χαρακτήρες όπως και οι ιστορίες προσαρμόζονται στην ελληνική πραγματικότητα και στην εποχή. Η Αθήνα της δεκαετίας του 80 γίνεται το έδαφος για να συναντηθούν τα ζευγάρια του La Ronde και με μια νοσταλγία στην εποχή αλλά και πολύ ερωτική διάθεση, χιούμορ και αυτοσαρκασμό ξετυλίγεται το γαϊτανάκι σε μια διαφορετική απόδοση του κλασικού αυτού έργου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση – Διασκευή: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθεσία – Απόδοση: Θοδωρής Βουρνάς
Σκηνικό – Κοστούμια: Χάρης Σεπεντζής
Σχεδιασμός Φωτισμών: Βασίλης Πλατάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλέξανδρος Καλαματιανός
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Λογαράς

Ηθοποιοί:
Γιάννης Αρτεμισιάδης, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Μαρία Θωμά, Ζωή Κουσάνα, Ορέστης Τουλιάτος, Ρουμπίνη Γεωργία Χονδρουδάκη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90′

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

«Μικρό Broadway»
Αγίου Μελετίου 61Α, Αθήνα
τηλ.: 211 0159859 & 210 8654787
www.microbroadway.gr

 Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)