Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου – Christmas Edition» στο Ρομάντσο – Δευτέρα 19 & Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

“Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου” – Christmas Edition. Η παράσταση που έκλεισε σπίτια, έφτιαξε σχέσεις, άλλαξε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, οδήγησε άλλους στην τρέλα και άλλους στην αυτογνωσία, αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, σημείωσε απανωτά sold out… σύντομα και πάλι κοντά σας, για ακόμα περισσότερη, εξαίσια, χριστουγεννιάτικη δυστυχία!
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, τη Δευτέρα 19 ή την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

“Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου”
Christmas Edition
Μαύρη Κωμωδία
Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Πωλ Βατζλάβικ
Διασκευή – σκηνοθεσία: Γεωργία Ανδρέου

Φτάνει πια με την προκατάληψη ότι όλοι πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι τα Χριστούγεννα!
Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου – Xmas edition.

Η θεατρική παράσταση “Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου”, με κύρια συστατικά το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, μας καλεί να καταρρίψουμε την προκατάληψη της ευτυχίας. Ένας ύμνος στη δυστυχία, που ρίχνει ανελέητα τους προβολείς στις δεκάδες παγίδες που βάζουμε καθημερινά στον εαυτό μας, προκαλώντας την ίδια μας τη δυστυχία.

Προετοιμάσου…! Μαγικές σφαίρες, χειρομαντεία, ταρώ, ζώδια, καφεμαντεία, μελομακάρονα, κουραμπιέδες…. Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τους μηχανισμούς και τα μυστικά για μια υπέροχα δυστυχισμένη ζωή; Στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ θα βρεις όλες τις απαντήσεις σε τέσσερις μόνο παραστάσεις, μέσα από 13 πρακτικά μαθήματα, πριν το τέλος του χρόνου!

Εσύ τι περιμένεις φέτος από τα Χριστούγεννα;

Σκηνοθετικό σημείωμα
Η αναζήτηση της ευτυχίας συχνά οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Οι προσταγές της «θετικής ψυχολογίας» μπορεί να ενισχύουν περισσότερο την αγωνία και το άγχος. Την περίοδο των γιορτών οι προσδοκίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Η αίσθηση έλλειψης, ακόμα πιο έντονη. Πρέπει να περάσεις καλά τα Χριστούγεννα, πρέπει να διασκεδάσεις, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη/ος, πρέπει να είσαι αγαπητή/ός, πρέπει να έχεις μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια γύρω από το γιορτινό τραπέζι, πρέπει να απαντήσεις σε αδιάκριτες ερωτήσεις… Αλλά, τα πράγματα δε γίνονται πάντα έτσι. Και νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη μοναξιά, ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία. Η παράσταση αυτή είναι για σένα που οι γιορτές δεν είναι πάντα γιορτινές. Τελικά, ίσως η δυστυχία μας να είναι απολύτως στο χέρι μας. Όπως λέμε και στην παράσταση, επαναλαμβάνοντας τον Ντοστογιέφσκι: «Ο άνθρωπος είναι δυστυχής, γιατί δεν ξέρει ότι είναι ευτυχής. Αυτό είναι όλο». [Γεωργία Ανδρέου]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
“Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου”
Μαύρη κωμωδία
Βασισμένη στο best seller του Πωλ Βατζλάβικ (Εκδ. Αλήστου Μνήμης)
Διασκευή – σκηνοθεσία: Γεωργία Ανδρέου
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Κώστας Δημουλέας
Κοστούμια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος
Κίνηση: Ζέφη Μπαρτζώκα
Φωτισμοί: Billy Bill
Art installation: The Krank
Μουσική Διδασκαλία: Πάνος Κορογιαννάκης
Φωτογραφία – Video trailer: Ερρίκος Ανδρέου
Επικοινωνία: Δέσποινα Ερρίκου
Παραγωγή: Abirato ΑΜΚΕ
Ηθοποιοί: Μάνος Ζούρας, Αλεξάνδρα Ζώη, Πάνος Κορογιαννάκης, Θωμάς Σιέκας, Αντώνης Φλώρος.

Διάρκεια: 80 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια 10552 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 2167003325

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)