Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Μιρέλα Πάχου στον Σταυρό του Νότου Plus – Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

mirela

H Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus και υπόσχεται να γεμίσει τα βράδια του χειμώνα με χρώμα και φως. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την ακούσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Παρέα με το ακορντεόν και το πιάνο της, η αγαπημένη μας τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, τρυφερότητα, αγάπη, νοσταλγία και όπως πάντα, αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση.
Ένα πρόγραμμα με του κόσμου τα τραγούδια: γνωστά -και μη εξαιρετέα- τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από τον υπό έκδοση τρίτο προσωπικό της δίσκο.
Μαζί της παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα) και Θανάσης Τερψιόπουλος (πλήκτρα).
Τις χορογραφίες επιμελείται η Βάσια Γερασίμου. Opening Act ο Μιχάλης Μαρουλής.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος

www.stn.gr

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 22.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)