Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Αφροδίτη» στο Bios – Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Η νουβέλα του Παύλου Μάτεσι «Αφροδίτη», διασκευασμένη για πρώτη φορά στο θέατρο, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κατερίνας Κλειτσιώτη (Κόσμοι από Γάλα) και Σοφίας Κορώνη στο Bios, Πειραιώς 84.
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κωνσταντίνος Χανούμης
Σταύρος Γεννίτσαρης
Νεκταριος Παλατιανος
Ναταλία Δάφνου
Χριστίνα Μπαρντακτσιάν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Η Αφροδίτη, εργάτρια σε βιομηχανία υποκαμίσων, μητέρα δύο υιών, εγκαταλειμμένη από τον σύζυγο της, ερωμένη του αφεντικού της, ζώντας σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο συνεχούς καταπίεσης και ευτελισμού, ασφυκτιά. Μετά από έναν βίαιο χωρισμό στο γραφείο του αφεντικού-εραστή της κι έναν ακόμη πιο βίαιο καυγά με το γιο της στο σπίτι, η Αφροδίτη επιθυμεί για πρώτη φορά στη ζωή της να αφανιστεί. Η Αφροδίτη αποφασίζει να προχωρήσει σε μια ιδιότυπη πράξη απελευθέρωσης.

Η παράσταση επιχειρεί μια διεισδυτική τομή πάνω σε μια κοινωνία ανθρώπων, που αδυνατούν να αγαπηθούν κι αλληλοσπαράζονται. Ο Άντρας, η Γυναίκα, η Μητέρα, οι Οικογενειακοί δεσμοί, τα αρχέγονα ένστικτα, οι σύγχρονοι θεσμοί κι ακόμα περισσότερο οι ρόλοι που μας επιβάλλονται από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής μας. Οι ήρωες κινούμενοι ανάμεσα στην ποιητικότητα και στον στυγνό ρεαλισμό, σε ένα δικό τους υπερβατικό αλλά και γνώριμο μας σύμπαν, κακοποιητικοί και κακοποιημένοι, μοιάζουν ανίκανοι να υπάρξουν μέσα σε αυτόν τον κόσμο, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα:

Τί πάει λάθος με το ανθρώπινο γένος;

Το θεατρικό έργο είναι διασκευή από το ομότιτλο βιβλίο του Παύλου Μάτεσι, Αφροδίτη, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις της Εστίας.

Πληροφορίες Παράστασης
Δραματουργική επεξεργασία : Κατερίνα Κλειτσιώτη /ομάδα Κόσμοι από Γάλα σε συνεργασία με την Σοφία Κορώνη.
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Κλειτσιώτη | Σοφία Κορώνη
Σκηνικά, κοστούμια: Γιώργος Λυντζέρης
Μουσική επιμέλεια, επεξεργασία ήχου: Άννα Μουζάκη
Φωτισμοί: Δημήτρης Κουτάς
Μακιγιάζ: Ευαγγελία Μανούρα
Φωτογραφίες, teaser: Γιάννης Μουσουρίδης
Graphic designer: Γιάννης Ρουμπάνης Sugahtank
Επικοινωνία: Κατερίνα Αποστολοπούλου
Χειρισμός κονσόλας: Ελένη Καβούκη
Παίζουν: Σοφία Κορώνη, Γιώργος Ντούσσης, Βασίλης Χατζηδημητράκης
Φωνή στο ραδιόφωνο – Μαρίνα Καμαλάκη

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 21.15

ΒΙΟS.Main

Πειραιώς 84, Αθήνα

Τηλ. 210-3425335

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)