Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ελλάδα fm» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Aσταμάτητο γέλιο προσφέρει φέτος το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Εναλλακτική Σκηνή του, μέσα από «Βραδιές Κωμωδίας»,  με το έργο «Ελλάδα fm» το οποίο γράφει και σκηνοθετεί ο Μάνος Τσότρας και πρωταγωνιστές, δύο νέους, με σαρωτική ενέργεια κωμικούς, τον Γιάννη Μπούτο (GNTM, “Μέρα Μεσημέρι”) και τον Τίμο Μπράταν.
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  το Σάββατο 19 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ιωαννα Αραβιαδη
Αλεξάνδρα Μαρία Τράγκα
Ιωάννα Μανδαλιού
Μαίρη Μπούρμπου
Αριστογειτωνας Ηλιοπουλος
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Μαζί τους, με την κιθάρα και τη μαγευτική φωνή του, ο τραγουδιστής Δημήτρης Λάιος.

Ο γνωστός, για τις ποιοτικές του μουσικές επιλογές, ραδιοφωνικός παραγωγός, Χρήστος Ματθαιουδάκης (Γιάννης Μπούτος) καταφθάνει για πρώτη φορά στον “Ελλάδα Fm”.
Στο στούντιο τον περιμένει για να τον βοηθήσει ο Αλέκος Θεοχαρίδης (Τίμο Μπράταν), το παιδί για όλες τις δουλειές του σταθμού, που όνειρό του είναι να γίνει κι αυτός γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.
Η ζήλια, ένα σκοτεινό απωθημένο, οι “ανάποδοι” ακροατές, η Φουρέιρα και ο Πιτσίνιαγκας δημιουργούν μια ραδιοφωνική εκπομπή που, για πρώτη φορά στα χρονικά, δεν “ακούγεται” αλλά βλέπεται!

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Μάνος Τσότρας
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Γιάννης Μπούτος, Τίμο Μπράταν
Κιθάρα/τραγούδι: Δημήτρης Λάιος
Επιμέλεια Σκηνικού: Κατερίνα Χατζή
Μουσική Επιμέλεια: Μάνος Τσότρας
Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στις 21.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ελλάδα fm» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Τα σχόλια είναι κλειστά.