Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Χόστελ 12» στο ProjectR  – Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

«Χόστελ 12», το νέο έργο του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη. Το «Χόστελ 12» παίζει ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα. Ανάμεσα στο «πρέπει» και το «δεν πρέπει». Ανάμεσα «στο λογικό» και το «παράλογο» Ήρωες που αναζητούν την ελευθερία τους, την αποδοχή και την αγάπη.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Χόστελ 12» στο ProjectR  – Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Σε μια μικρή πόλη της Ρουμανίας, σε ένα νοικιασμένο δωμάτιο, η Άντα και ο Ραφαήλ έρχονται αντιμέτωποι με την σχέση τους. Από την μέρα που γνωρίστηκαν, με μια βαλίτσα στο χέρι, γυρνάνε την Ευρώπη. Η Άντα είναι γνωστή φωτογράφος και εκδίδει βιβλία με τις φωτογραφίες της από όλα τα μέρη που έχει πάει. Μαζί της σε κάθε ταξίδι και ο Ραφαήλ. Στην Ρουμανία μαζί τους μένει και η Έλενα. Ένα ζευγάρι που προσπαθεί να «επικοινωνήσει» με διαφορετικούς τρόπους. Το πρόβλημα της σχέσης τους ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν αλλά οι ίδιοι τελικά δεν το κατάλαβαν.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κλειδέρης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Αγγελική Κουτσιλέου- Δήμητρα Ζαδέλλη
Τρέιλερ- Αφίσα: Αγάπη Καλογιάννη
Παίζουν: Ελένη Κουκουλάρη- Σωτήρης Τζαμαλής- Κατερίνα Χιντηράκη
Παραγωγή: Θεατρική Εταιρεία Replica

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Χόστελ 12» στο ProjectR  – Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

  1. Agi

    Είχε πολύ ενδιαφέρον αυτό το θεατρικό. Ηταν μια πρωτοτυπία! Πραγματευόταν τους μεικτούς γάμους. Πόσα πράγματα που υπάρχουν δεν τα βλέπουμε οι άνθρωποι από την αρχή λόγω του έρωτα.. Και αυτά κουράζουν και γιγαντώνονται.. Και πως η ανάγκη για επικοινωνία, αποδοχή και αγάπη μπορούν να κρατήσουν ή να διαλύσουν μια σχέση. Ένα κείμενο δοσμένο απλά αλλά με βάθος, μια σκηνοθεσία ενδιαφέρουσα, μουσική, φωτισμοί και σκηνικά ταιριαστά με το όλο θέμα, κι εμείς θεατές σ’ένα έργο που θα μπορούσαμε να είμαστε άνετα οι πρωταγωνιστές.. Η παράσταση ήταν δοσμένη με τόσο φυσικό τρόπο που νόμιζες ότι έβλεπες ζευγάρι στην πραγματικότητα να του συμβαίνουν όλα αυτά! Βοήθησε βέβαια και η φυσικότητα των ηθοποιών! Ήμουν σίγουρη πριν πάω να τη δω, ότι θα δω ένα έργο ποιότητας.. Έτσι και έγινε..

Comments are closed.