Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης» στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού – Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί τη Μάρια Φλωράτου στην κωμική παράσταση, για μια ηθοποιό σε είκοσι ρόλους, “Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης” στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού.
2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Εδώ ο κόσμος καίγεται,
με τον Έρωτα θα ασχολούμαστε;
που λέει κι ένας γνωστός μου…

Η παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης» παρουσιάζεται από 13 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00, στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού.
Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί την Μάρια Φλωράτου σε αυτήν την καταιγιστική κωμωδία για μια ηθοποιό σε είκοσι ρόλους, που αντλεί κείμενα από την παγκόσμια λογοτεχνία και τα παρουσιάζει σε δραματοποιημένη μορφή, ως διαδοχικά κεφάλαια ενός ερωτικού καταλόγου.
Αποσπάσματα από τον Πλούταρχο, την Σαπφώ, τον Ευριπίδη, τον Σαίξπηρ, τον Πούσκιν, τον Επίκουρο και τον Γρυπάρη συνθέτουν ένα απροσδόκητο Ερωτικό Μενού, για όλα τα γούστα. Έρωτας Κεραυνοβόλος, Ανεκπλήρωτος, Παράνομος, Βουκολικός, Πλατωνικός και άλλα ερωτικά κεφάλαια, επενδύονται με διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, δημιουργώντας ένα εύθυμο μουσικοθεατρικό θέαμα.
Ένα διασκεδαστικό βαριετέ με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, για την τρέλα του Έρωτα, που μας μεταμορφώνει, μας στοιχειώνει, μας μεθάει και στο τέλος μας νικάει.

Πορ τόδος λος κομπανιέρος ρομάντικος. Αρίμπα!

Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς
Κείμενα: Γεράσιμος Γεννατάς, Μάρια Φλωράτου
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Διασκευή – Σύνθεση μουσικής: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Φωτογραφίες: Σωτηρία Πούλη, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Σπύρος Παπαθεοδώρου
Σχεδιασμός Αφίσας: Φίλιππος Μποτώνης

Video – Trailer: Noiseboxstudio
Καλλιτεχνικός συντονισμός: Ίλια Ράγκου, Επίκεντρο +
Ερμηνεία: Μάρια Φλωράτου

Υπεύθυνη Επικοινωνία;: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble
Διεύθυνση Παραγωγής: Ναυσικά Παπαδασκαλοπούλου
Οργάνωση Παραγωγής: Λευτέρης Κώτσης
Παραγωγή 2022: Olympia Culture

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Μικρό Θέατρο Κεραμεικού
Ευμολπιδών 13, Γκάζι
Τηλ. 210 3410251

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)
ΠΕΜ