Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το θέαμα – ακρόαμα “ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ” στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

«Πάρτυ γενεθλίων» – Ένα διαφορετικό, σύνθετο θέαμα-ακρόαμα, για φωνή, πιάνο, κοντραμπάσο, video art και ολογράμματα… Μετά τις sold out εμφανίσεις στο χειμερινό Άλσος, η παράσταση μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής – Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


TETAPTH 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στo email που δηλώσαν

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

divider

Η Σαλίνα Γαβαλά, σε ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδυάζει το θέατρο, τη μουσική, την ποίηση αλλά και την τεχνολογία των ολογραμμάτων, σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας!
Ένα πάρτυ, όπου ο θεατρικός λόγος της εορτάζουσας, ενώνεται με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, ειδικά διασκευασμένα για πιάνο και κοντραμπάσο.
Η ηρωίδα περνά την ημέρα των γενεθλίων της απομονωμένη στο σπίτι.
Διαβάζει, γράφει, τραγουδάει και «συνομιλεί» με γνωστά βιβλία και συγγραφείς, όταν εντελώς ξαφνικά αρχίζουν οι επισκέψεις… Πρόσωπα της ζωής της, αγαπημένα και μη, με τα οποία έχει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς και ρόλοι από θεατρικά έργα. Η πιο απροσδόκητη «επίσκεψη» είναι εκείνη του παιδικού της εαυτού…
Έτσι, με την τεχνολογία των ολογραμμάτων, εμφανίζονται επί σκηνής, ο Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα, ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην», ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού… και… λοιποί συγγενείς και φίλοι.

Σκηνοθεσία – φωτισμοί: Φίλιππος Σοφιανός
Στο πιάνο ζωντανά ο Γιάννης Τσέρτος και στο κοντραμπάσο ο Γιάννης
Γρηγορίου.

Συντελεστές:
Ερμηνεία: Σαλίνα Γαβαλά
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Σοφιανός
Πιάνο: Γιάννης Τσέρτος
Κοντραμπάσο: Γιάννης Γρηγορίου

Ολογράμματα:
Φίλιππος Σοφιανός στον ρόλο του πατέρα
Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο το «πρώην»
Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ
Η μικρή Ειρήνη στο ρόλο το παιδικού ευαυτού
Λοιποί συγγενείς και φίλοι

Διάρκεια παράστασης: 1:45 χωρίς διάλειμμα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Μέγαρο Μουσικής – Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 20.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

2 thoughts on “Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το θέαμα – ακρόαμα “ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ” στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ – Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Comments are closed.