Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την μουσική performance “Talk of The Town” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ο William Levy, τραγουδιστής όπερας και queer performer από το Παρίσι, αφού περιπλανήθηκε στην Αθήνα και εμπνεύστηκε από τις αισθήσεις και τη σοφία της πόλης, αποφάσισε να δουλέψει πάνω σε ένα καινούργιο μουσικό project με στόχο να αναβιώσει το πνεύμα και τη μουσική ιδιοφυΐα των Edith Piaf, Jacques Brel, Dalida. Ο William συγκέντρωσε μουσικούς και καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν μία νέα καμπαρέ αισθητική που αποτυπώνεται στη μουσική performance “Talk of The Town”.
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γερασιμος Καλαδελφος
Στεργια Καββαλου
Αστεροπη Καραμανλή
Θεοδόσης Κανιαρός

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Κλασικά γαλλικά τραγούδια παρουσιάζονται με μια νέα οπτική και συνομιλούν με απόκρυφες παραδόσεις, έχοντας ως κεντρικό άξονα μία ιστορία αγάπης που ποτέ δεν τελειώνει.
Ένα μιούζικαλ. Μια μπάντα. Μια ιστορία αγάπης. Ένα μυστικιστικό party.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τραγούδι- Performance: William Levy
Πιάνο: Οδυσσέας Μιχαλάκης
Live Set: Salar Sarbazz
Ερμηνεία: Μάρκος Ζωίδης, Michelle Lellouche
H παράσταση είναι στην αγγλική, γαλλική και ελληνική γλώσσα.
Μετά το τέλος κάθε παράστασης ακολουθεί dj set με τη Michelle Lellouche και διάδραση με τους καλλιτέχνες

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551

Email: info@redjaspertheatre.gr

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 στις 20:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)