Kερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την Έμιλυ Λυμπεροπούλου και τη Νίκη Γιαννούτσου στη μουσική σκηνή Σφίγγα – Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η Έμιλυ Λυμπεροπούλου και η Νίκη Γιαννούτσου, θα τα πουν όλα με ένα τραγούδι – και όχι μόνο – την Παρασκευή 20 Μαΐου στη μουσική σκηνή Σφίγγα.
2 τυχεροί θα τους ακούσουν με τους συνοδούς τους, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΙΟΥ

Αλις Μασογιαν
Σωτηρης Κλειδαρας

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider
Μέσα από τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, οι ιστορίες τους θα μας ταξιδέψουν στο χώρο και στο χρόνο, ξεδιπλώνοντας και ξετρυπώνοντας αναμνήσεις, σκέψεις, χαρές και λύπες. Έτσι κι αλλιώς, με τη σωστή μουσική ή τα ξεχνάς όλα ή θυμάσαι τα πάντα!

Την Έμιλυ και την Νίκη τις συνοδεύουν οι Μάριος Καραμπότης στο πιάνο, Πέτρος Σπιθουράκης στην κιθάρα, Πάνος Καρέλας στα τύμπανα, Άλεξ Ορφανίδης στο μπάσο και Γιώργος Βλαχάκης στο μπουζούκι.

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 στις 22.00

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)