Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση “Γράμμα μιας άγνωστης” στο θέατρο Εκάτη – Πέμπτη 26 Μαίου 2022

Το “Γράμμα μιας άγνωστης” είναι η ιστορία ενός τεράστιου έρωτα και ατελεύτητου πάθους και παρουσιάζεται στο θέατρο Εκάτη.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να το παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Πέμπτη 26 Μαίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΙΟΥ

Παυλίνα Σκαμαλου
Λαμπρινή Νίκου
Ιωάννα Κοτσωνη

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

‘Ενα κορίτσι δεκατεσσάρων χρόνων ερωτεύεται έναν γοητευτικό και διαπρεπή συγγραφέα, και επάνω του κατασκευάζει και οικοδομεί όλη της τη ζωή , και γίνεται το πεπρωμένο της. Τρεις φορές έχει την εύνοια της μοίρας και την δέχεται στην ζωή του . Το βλέμμα του σε κάθε συνάντησή τους πάντα οικείο  και γεμάτο ερωτική επιθυμία την αγκαλιάζει, και την φιλάει με πάθος. Ζει μαζί της ερωτικά χωρίς να την θυμάται την επόμενη φορά.Ο συγγραφέας όταν λάβει το γράμμα της θα είναι πολύ αργά. Το γράμμα μιας άγνωστης είναι του Στέφαν Τσβάιχ που γεννήθηκε στην Βιέννη στις 28 Νοεμβρίου του 1881 και αυτοκτόνησε το 1942 μαζί με την γυναίκα του στην Πετρόπολη της Βραζιλίας.

Διασκευή – Θεατρική προσαρμογή Βαλεντίνη Λουρμπά
Σκηνοθεσία Βαλεντίνη Λουρμπά
Φωτισμοί Γιάννης Ζέρβας
Μουσική επιμέλεια Λία Τσεκούρα
Ενδυματολόγος- σκηνογράφος Σωτηρία Λάμδα
Φωτογραφία Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης
Τρέιλερ -βίντεο Γιάννος Καλτσονούδης
Εικαστική παρέμβαση Endy SakilΣ
Στο ρόλο της Άγνωστης η Χάρις Συμεωνίδου
Αφηγητής Ο Γιώργος Χρονάς

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 26 Μαίου 2022 στις 21:00

Θέατρο Εκάτη, Εκάτης 11, Πλατεία Κυψέλης, τηλ. 2106401931.

Χορηγός επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση “Γράμμα μιας άγνωστης” στο θέατρο Εκάτη – Πέμπτη 26 Μαίου 2022

Υποβολή σχολίου