Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κάθε Τετάρτη» στο ProjectR – Πέμπτη 12 Μαίου 2022

Η νέα γλυκόπικρη κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη. Η αντίθεση των δυο φύλων που συγκρούονται κάθε Τετάρτη όλο και περισσότερο, στο ProjectR στην Καλλιθέα.
3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Πέμπτη 12 Μαίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ

Αγαθη Σταυρου
Βασω Αρνη
Ελένη Μπέλλου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Η Τετάρτη δεν είναι μια απλή μέρα. Είναι μια μέρα διαφορετική. Ένας συγκεκριμένος στόχος, να αλλάξεις τον γάμο σου. Περνάς όλη την Μεσογείων, μέσα στην κίνηση του απογεύματος για να φτάσεις, να δώσεις εξήντα ευρώ και να αρχίσεις τα παράπονα. Ένα ζευγάρι μετά από δέκα χρόνια γάμου, αποφασίζει με τις εβδομαδιαίες συνεδρίες να βελτιώσει την σχέση του. Κάθε Τετάρτη και μια νέα εμπειρία, εφόσον μετά από κάθε Τετάρτη, έρχονται στην επιφάνεια πολλές αλήθειες και κάποια καλά κρυμμένα μυστικά.

Αλήθεια, εσύ με ποιο μέρος είσαι; Του άνδρα ή της γυναίκας; Πριν αποφασίσεις, δες όλες τις συνεδρίες τους.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης

Βοηθός σκηνοθέτη: Νατάσα Πάλλη

Φωτογραφία- Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Παίζουν: Αθηνά Κουτσιανούλη – Σωτήρης Τζαμαλής – Φανή Λύκου

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 12 Μαίου 2022 στις 21:00

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Κάθε Τετάρτη» στο ProjectR – Πέμπτη 12 Μαίου 2022

  1. Agi

    Ένα έργο κοινωνικό.. Δυό άνθρωποι -ζευγάρι- που έρχονται – με την πρωτοβουλία του ενός – σε σύμβουλο γάμου γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι από τη σχέση τους.. Συνεδρίες με πολλά κωμικά στοιχεία και το ζεύγος να αντιπαρατίθεται, και να βγαίνουν στο φως σκέψεις και πράξεις ολότελα άγνωστες.. Είναι οι σύζυγοι της διπλανής πόρτας, και κάπου εκεί βλέπει ο θεατής τον ίδιο του τον εαυτό.. Και τις σχέσεις του επίσης.. Αναδεικνύεται η δυσκολία των ανθρωπίνων σχέσεων και η κατάληξη τους.. Ένα πολύ πραγματικό, ένα καθαρά ρεαλιστικό κείμενο του κου Αριστοτέλους, η όμορφη σκηνοθεσία του κου Κλειδέρη, οι φωτισμοί, και η εξαιρετική ηθοποιία των ερμηνευτών (ιδίως η εκφραστικότητα της συζύγου), έφτιαξαν μια πολύ καλή και δυνατή παράσταση που χτύπησε τις χορδές της καρδιάς μας..

Υποβολή σχολίου