Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για ΛΑΜΔΑ live @ Temple Athens – Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Οι Λάμδα εμφανίζονται στο Temple Athens και  3 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να τους  ακούσουν-παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Πέμπτη 12 Μαίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΙΟΥ

Αγαθη Σταυρου
Νικολέτα Μοδέ

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Οι Λάμδα υπάρχουν από το 2011. Με ετερόκλητες μουσικές αφετηρίες, τα πέντε μέλη της μπάντας συνθέτουν το σημείο στο οποίο όλες οι μουσικές καταβολές τους συνυπάρχουν.

Η ατμοσφαιρικότητα των μελωδιών τους και η ισχύς του ηλεκτρικού τους ήχου συνδυάζονται με τον ποιητικό λόγο μετατρέποντας κάθε ζωντανή τους εμφάνιση σε μια μοναδική εμπειρία.

Τον Οκτώβρη του 2021 κυκλοφόρησαν τον τρίτο τους δίσκο.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Temple Athens
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο : 698 640 8118

Πέμπτη 19 Μαίου 2022 στις 22:00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για ΛΑΜΔΑ live @ Temple Athens – Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

  1. Agi

    Ωραίος χώρος, πολύς κόσμος,… και θυμηθήκαμε τις …παλιές εποχές! Αναρωτηθήκαμε μήπως αυτό που ζήσαμε ως τώρα ήταν .. όνειρο και γυρίσαμε στην όμορφη πραγματικότητα.. Πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία συναυλία… Το ξεχάσαμε κι αυτό.. Το συγκρότημα είχε μια όμορφη παρουσία με videowall, μια καταπληκτική και ιδιαίτερης χροιάς μουσική, με στίχους ενδιαφέροντες και ποιητικούς, αλλά υπήρχε και μια μονοτονία στα κομμάτια τους.. Κάποια τραγούδια τους είχαν περισσή δύναμη, με το κοινό να τραγουδά μαζί τους και να δίνουν το ιδιάζον στίγμα της μπάντας..
    Ναι, τη χρειαζόμαστε τη μουσική μέσα σ’αυτή την κατάσταση! Μας ανεβάζει και ξεχνιόμαστε..

Τα σχόλια είναι κλειστά.