Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα ποιήματα που έζησα” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Μια  ξεχωριστή παράσταση όπου η μουσική συνομιλεί με την ποίηση του Γιάννη Ρίτσου.
«Λόγια διασταυρωμένα, ανταποκρίσεις, παρεξηγήσεις, τυχαίες συνέχειες,   
λόγια ασυνάρτητα, ασήμαντα, ερευνητικά, αναπάντητα, απαραίτητα ….. κάτι
σαν παραμιλητό ή παραλήρημα ….η ελευθερία, ο έρωτας, ο θάνατος» – Γ.Ρίτσος
Αν θέλετε να την παρακολουθήσετε με τους συνοδούς σας,  συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αγαθη Σταυρου
Αντιοπη Κουφου
Δημητρα Χρυσομαλλη
Γεωργία Σταύρου
Παρασκευή Κρητικού
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Συντελεστές:
Ειρήνη Καραγιάννη
Συμμετέχει ο Νίκος Γιαλελής
Στο πιάνο η Λούση Χριστοδούλου

Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.

Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για ανήλικους θεατές από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου. Για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551

Email: info@redjaspertheatre.gr

 Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στις 20.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα ποιήματα που έζησα” στο Red Jasper Cabaret Theatre – Κυριακή 17 Απριλίου 2022

  1. Agi

    Ο ανυπέρβλητος Ρίτσος συναντά μια τραγουδίστρια όπερας, και η όμορφη φωνή της με τη συνοδεία του μελωδικού πιάνου και την ωραία αντρική συμβολή, έφτιαξαν ένα ξεχωριστό έργο που το απολαύσαμε σ’ένα Red (κόκκινο) χώρο με τα τραπεζάκια του και τους καναπέδες.. Με χαλάρωσε όλη η αρμονία, η ποίηση και το τραγούδι. Και βάλανε τα δυνατά τους, ιδιαίτερα η κα Καραγιάννη..

Comments are closed.