Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Οι εκτελεστές» στο Θέατρο Αλκμήνη – Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Στο θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζεται η παράσταση «Οι εκτελεστές», σε σκηνοθεσία του Τριαντάφυλλου Δελή. 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 13 Απριλίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Βασιλική Αθανασίου
Αγαθη Σταυρου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Τρία αδέλφια, εγκλωβισμένα σε πρότυπα και ιδέες…σε μια κοινωνία που όλο φθίνει, σε ένα σύστημα φτιαγμένο για τους λίγους. Μια ληστεία το σωσίβιο προς την απελευθέρωση τους. Τρεις άνθρωποι μπερδεμένοι, κουρασμένοι από το συνεχές κυνηγητό για επιβίωση. Άλλος «μαχητής», άλλος σε παραίτηση και άλλος παρατηρητής. Τρεις ζωές που διαπραγματεύονται το δικό τους τέλος…καθώς δεν έχει απομείνει αρκετός χρόνος.

Δικαίωση ή ένα μεγάλο λάθος;

Οι εκτελεστές…ήρθαν για να «μείνουν».

Συγγραφέας: Γιώργος Σκούρτης
Σκηνοθεσία: Τριαντάφυλλος Δελής
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Παυλίδης
Φωτιστής: Δημήτρης Κοκολινάκης
Κινησιολογία: Πασχαλιά Ακριτίδου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη
Δημ. Σχέσεις: Άντζυ Νομικού
Στίχοι-Μουσική: Στέλιος Σαλβαδόρ
Ραδιοφωνικές φωνές: Ιωάννης Απέργης, Λυδία Σγουράκη
Ηθοποιοί: Λυκούργος Μπάδρας, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Βασίλης Τριανταφύλλου

Συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία παραγωγής θεάτρου «Από τα έγκατα της Γης»
Επιχορηγούμενη παραγωγή από το Υπ. Πολιτισμού

Διάρκεια 80’

Η παράσταση πραγματοποιείται σύμφωνα με όλες τις υγειονομικές υποδείξεις που ισχύουν. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 21:00

Θέατρο Αλκμήνη
Αλκμήνης 8-12, Κ.Πετράλωνα
Τηλ. 210 3428650

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη παράσταση «Οι εκτελεστές» στο Θέατρο Αλκμήνη – Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

  1. Agi

    Πολύ δυνατά ξεκίνησε η παράσταση. Από την αρχή είδαμε τους “κυνηγημένους ληστές” και μετά όλη την ομάδα στο κρησφύγετο, όπου εκεί εξελίχθηκε.. Είμαστε με κομμένη την ανάσα από την αγωνία για το τι θα συμβεί! “Μπήκε” ο θεατής μέσα στην παράσταση, έγινε κομμάτι της ψυχολογικά (η δύναμη της σκηνοθεσίας) και παρακολουθούσε. Ρεσιτάλ ερμηνείας δώσανε οι ηθοποιοί.. Μας πείσανε ότι ήταν αληθινό όλο αυτό που βλέπαμε. Θεατρικό σκληρό, με αργκό, ωμό, αλλά με κρυμμένα συναισθήματα που βγαίναν που και που.. Η βία ήταν πραγματική ως αντίδραση στο σύστημα, στα χρόνια που πέρασαν, στα βιώματα μέσα στο σπίτι, στη μιζέρια, αλλά φαινομενική ως αντίδραση στον πόνο που προξενούνταν από αγαπημένα πρόσωπα. Το πέταγμα στην ελευθερία τους, αληθινό ή πλάνη; Και ήρθε τελικά το πλήρωμα του χρόνου.. Απίθανο σκηνικό, σενάριο με συνεχή ροή, φωτισμοί στοχευμένοι, και συνεχής δράση!! Αξίζει!

Τα σχόλια είναι κλειστά.