Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση “Εαρινό Πάθος” με την Ηρώ Σαΐα στο Φιλολογικό Σύλλόγο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – Παρασκευή 15 Aπριλίου 2022

Δύο μέρες πριν ξεκινήσει το Θείο Πάθος και ενώ η άνοιξη «οργιάζει», η αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ θα πλημμυρίσει από κατάνυξη και μυσταγωγία. Για μια μόνο βραδιά η Ηρώ Σαΐα «παντρεύει» τον πόνο του θείου πάθους με τη γιορτή της φύσης και της άνοιξης και μας προσφέρει μια παράσταση «βάλσαμο» που μας προτρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας.
10 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, την Παρασκευή 15 Απριλίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αθανάσιος Μπουρμάς
Στέλλα Πελεκανίδη
Μιλλυ Ζωιτσα
Μιχάλης Ροδόπουλος
Χάρης Κατσογιαννης
Αγαθη Σταυρου
Χρυσοβαλάτη Γιολδάση
Αγγελική Ροζάλμπα
Ανδρονίκη Σταμούλη
Κωνσταντίνα Αλεξανδρή

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Η αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ  λειτουργει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

divider

Συμβολισμοί, ανυπέρβλητη δραματικότητα, λυρισμός, ελπίδα. Όπως ξαναζωντανεύει η φύση την Άνοιξη, έτσι ανασταίνονται ο Λάζαρος, ο Χριστός.

Η Ηρώ Σαΐα μαζί με δυο υπέροχους σολίστες, θα ερμηνεύσει ‘Υμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, ύμνους προς τη ζωή και την αλληλεγγύη, θα ερμηνεύσει τραγούδια από την Παράδοση, αλλά και Μεγάλων Ελλήνων Συνθετών με θέμα τα Θεία και τα ανθρώπινα Πάθη.

Τίτλος: “Εαρινό Πάθος”

Ερμηνεία: Ηρώ Σαΐα

Πιάνο: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Πολίτικη λύρα: Χρυσάνθη Γκίκα

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 20:30

Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ
Πλ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα
Τηλ. 210 3221917

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την μουσική παράσταση “Εαρινό Πάθος” με την Ηρώ Σαΐα στο Φιλολογικό Σύλλόγο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – Παρασκευή 15 Aπριλίου 2022

  1. Agi

    Κατανυκτική και καταπληκτική η μουσική παράσταση. Η Ηρώ έχει εξαιρετική φωνή. Την απολαύσαμε ακούγοντάς την να τραγουδά ύμνους και τραγούδια της Άνοιξης και της γέννησης της ζωής.. Οι ύμνοι είχαν υπέροχες μελωδίες, διαχέονταν μέσα στην αίθουσα, και κάνανε τον θεατή να παρακολουθεί με ευλάβεια και να νοιώθει βαθιά το θείο Δράμα.. Το πιάνο και η Πολίτικη λύρα καταχειροκροτήθηκαν μαζί με την τραγουδίστρια. Ήταν έξοχοι όλοι τους. Και το κλείσιμο ιδιαίτερο. Το κοινό ζητούσε κι άλλο, κι άλλο.. Και μας τραγούδησε ένα λιβανέζικο τραγούδι κι ένα αραβικό. Η αρμονία, η χροιά της φωνής της, τα ανεβοκατεβάσματα, το ύφος των τραγουδιών, δημιούργησαν, μια βραδιά μελωδική που σε ταξίδευε μέσα σου.. Και από τα λεγόμενα της τραγουδίστριας η Άνοιξη έρχεται, και αν δεν την βλέπουμε μπορούμε εμείς να τη δημιουργήσουμε.. Από τα Πάθη και τον θάνατο ξανά πίσω στη ζωή. Εξαίρετη!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.