Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Λυτρωμένοι» στο ProjectR – Τετάρτη 30 Mαρτίου 2022

Η Θεατρική Εταιρεία Replica, παρουσιάζει την παράσταση «Λυτρωμένοι» σε κείμενο Ανδρέα Αριστοτέλους και σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη στο ProjectR στην Καλλιθέα. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά.
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Τετάρτη 30 Mαρτίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Παναγιώτης Σταθης
Αποστολος Δεκαβαλλας
Αλεξάνδρα Γεωργάτου
Αγαθη Σταυρου

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Μια γυναίκα, θέλοντας να ξεφύγει από την ρουτίνα και τον βαρετό της γάμο, συνάπτει ένα παράνομο δεσμό με έναν επίσης παντρεμένο άντρα. Ο Σταύρος νοικιάζει εδώ και χρόνια μια γκαρσονιέρα που έκαναν παρέλαση πολλές γυναίκες. Η Χλόη αν και ξεκινά πολύ δειλά αυτή τη σχέση, αρχίζει να τον ερωτεύεται πολύ και γίνεται εμμονική μαζί του ψάχνοντας την λύτρωσή της.
Πόσο εύκολα μπορείς να ξεχωρίσεις την αληθινή αγάπη, από την δανεική; Θα άφηνες τη ζωή σου για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή;
Ένα ερωτικό δράμα, του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη που παίζεται για πρώτη φορά από την Θεατρική Εταιρεία Replica.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου
Φωτογράφιση- Επιμέλεια τρέιλερ- Αφίσα: Αγάπη Καλογιάννη
Μακιγιάζ: Άννα Καρβελά
Παίζουν: Ανδρονίκη Πολύζου, Αλέξανδρος Κλημόπουλος, Αγγελική Μαραθιά, Ανδρέας Βατζώλης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 30 Mαρτίου 2022 στις 21:00

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Λυτρωμένοι» στο ProjectR – Τετάρτη 30 Mαρτίου 2022

  1. Agi

    Ένα διαμαντάκι στο στερέωμα του ProjectR! Ξαναχτύπησε το δίδυμο Αριστοτέλους – Κλειδέρης, με μια παράσταση επίκαιρη όσο ποτέ, μιλώντας για τις ανθρώπινες σχέσεις, με εξαίρετες ηθοποιίες, με υπέροχη μουσική, με πολύ καλή σκηνοθεσία και φωτισμό. Ένα έργο που οι περισσότεροί μας θα μπορούσαμε να δούμε τους εαυτούς μας ως πρωταγωνιστές..
    Οι ηθοποιοί ήταν ξέπνοοι από την προσπάθεια και την ένταση στο μεγάλο τελικό χειροκρότημα!

Comments are closed.