Kερδίστε το βιβλίο “Μη ρωτήσεις ποτέ το γιατί” του Στέλιου Δ. Στυλιανού από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί το βιβλίο “Μη ρωτήσεις ποτέ το γιατί” του Στέλιου Δ. Στυλιανού. Το προσφέρουμε σε 1 τυχερό, για να συντροφεύει ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο του.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ – ΣΤΕΛΙΟΣ Δ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

“Μη ρωτήσεις ποτέ το γιατί” του Στέλιου Δ. Στυλιανού από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

 

Η αποστολή του βιβλίου θα γίνει από τον δωροθέτη, γι’ αυτό στην μετέπειτα επικοινωνία μας, ο νικητής/η νικήτρια, θα πρέπει να μας δώσει τα ακριβή στοιχεία της διεύθυνσής του για να το παραλάβει (η ανακοίνωση θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου και θα ενημερωθεί με email για τα περαιτέρω, όποια/όποιος προκύψει από την κλήρωση)

divider

…Όταν ένας έρωτας γεννιέται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, είναι σαν να γεννιέται ένας Θεός. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό ή ανήθικο στον έρωτα και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει και να καταδικάσει δύο ερωτευμένους. Ο έρωτας είναι μια ανθρώπινη ανάγκη επικοινωνίας. Είναι θεϊκό δώρο. H δύναμη που σπάει όλα τα τείχη κι όλα τα ανθρώπινα όρια, φτάνοντας ακόμα και στον παραλογισμό, στον φανατισμό και στη συναισθηματική εξουσία του ενός προς τον άλλον. Είναι, ακόμα, εκείνη η δύναμη που συνθλίβει άτομα, ηθικές αξίες και ζωές.Ποιος, αλήθεια, θα μπορούσε να αγνοήσει αυτό το συναίσθημα;

Η Αφροδίτη, από τότε που ήταν μικρό κορίτσι, έβλεπε στον ύπνο της έναν όμορφο νεαρό και μεγαλώνοντας θεωρούσε ότι αυτό το όνειρο είναι προφητικό και πως κάποια μέρα θα συναντήσει τον μελαχρινό άντρα που τη στοίχειωνε στα όνειρά της. Όταν αντίκρισε τον Άρη με το διαπεραστικό βλέμμα, πίστεψε πως είναι αυτός που περίμενε ολόκληρη τη ζωή της. Ο Αρης, ένας επιτυχημένος σκηνοθέτης, όταν είδε για πρώτη φορά την Αφροδίτη, τρόμαξε: Τη γνώριζε από προηγούμενες ζωές και για χρόνια ολόκληρα τον επισκεπτόταν στον ύπνο του και τον βασάνιζε. Όμως, δεν μπορούσε να την κρατήσει μακριά του.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να αντιληφθεί ότι οι ζωές τους είχαν οριστεί από ένα τραγικό μυστικό του παρελθόντος, από ένα ανεξέλεγκτο πεπρωμένο κι απ’ το θέλημα ενός άτεγκτου Θεού. Η ευτυχία τους ήταν καταδικασμένη να γκρεμιστεί στα βάραθρα της μοίρας και της θείας πρόνοιας…

Ο Στέλιος Δ. Στυλιανού γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου. Σπούδασε κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση στην Ανωτέρα Σχολή Θεάτρου Κινηματογράφου Λυκούργου Σταυράκου και δημόσιες σχέσεις στο Institute of Commerce στο Λονδίνο. Από το 1975 είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών και εργάζεται ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και διευθυντής παραγωγής στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Από το 1979 είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών, της European Federation (F.E.R.A.) και της International Federation (M.E.I.). Έχει διατελέσει καθηγητής στα κρατικά Ι.Ε.Κ. διδάσκοντας σενάριο, σκηνοθεσία και διεύθυνση παραγωγής. Επίσης, επί τετραετία υπήρξε μέλος της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής του υπουργείου Παιδείας για τις πιστοποιήσεις των αποφοίτων Ι.Ε.Κ.
Έχει γράψει σενάρια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ συγχρόνως ασχολείται με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ Δ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
• Περιπλάνηση ανάμεσα στα σκουπίδια
Εκδόσεις Όμβρος, 1993
• Τίποτα πιο αληθινό από το ψέμα
Εκδόσεις Δίοδος, 1998
• Αννέ σημαίνει μάνα
Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2003, Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2016
Μεταφράστηκε και εκδόθηκε στα
τουρκικά, με τον τίτλο Mana anne demektir,
από τον εκδοτικό οίκο Inkilap.
• Είσαι γυναίκα, είσαι γη, Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2018
Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2004
• Για ποιoν είναι τα δάκρυα, Σιμόνη;
Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2006
• Ο άνεμος του πάθους
Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2009, Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2016
• Το όνειρο της αννέ
Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2010, Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2016
• Το μυστικό της Αλκυόνης
Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, 2011, Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2019
• Μιχριμπάν, η νεράιδα της Σμύρνης
Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2013
• Μη ρωτήσεις ποτέ το γιατί
Εκδόσεις Αλκυών, 2015
• Εσμά, πόλεμος εν καιρώ ειρήνης
Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2017
• Εμένα με λένε Ρωξάνη
Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2019
• Οι Κόρες του Ανέμου
Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, 2020