Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη» στη θεατρική σκηνή του Κόμη – Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Το γνωστό θεατρικό αριστούργημα, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, «Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη», παρουσιάζεται αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία της Εύας Μπενέτα, στη θεατρική σκηνή του Κόμη (Νεοκλασικό). Την περίφημη Ξανθίππη, ενσαρκώνει η ταλαντούχα ηθοποιός, Όλγα Πρωτονοταρίου. 4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σοφία Καμάρα
Κατερίνα Δηλάρη
Αναστασία Ανωγειανάκη
Αλεξάνδρα Γλάρου

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Το έργο γράφτηκε το 2006 και τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει τρεις φορές σε διαφορετικά θέατρα, με διαφορετικούς σκηνοθέτες και ερμηνείες. Η γυναίκα του μεγάλου φιλοσόφου, έρχεται στο σήμερα για να μας αποκαλύψει την εποχή της, την αρχαία Αθήνα αλλά και τα σπουδαία γεγονότα που συνέβαιναν στην Ελλάδα. πριν 2.500 χρόνια! Μιλά για όλους και όλα. Θυμάται τα παιδιά της, τον άνδρα της Σωκράτη, την καταδίκη του, την φυλακή, το κώνειο και τον άδικο θάνατό του.

Μια ανθρώπινη Ξανθίππη που ξαναζεί το παρελθόν της, διδάσκοντας πολιτισμό με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία. Άλλοτε σαρκαστική, άλλοτε με εκπληκτικό νοηματικό χιούμορ και άλλοτε συγκινητική, μας λέει αυτά που ίσως δεν μάθαμε ποτέ.

Μια παράσταση ανατρεπτική, επίκαιρη, αποκαλυπτική…

Ταυτότητα παράστασης
Κείμενο: Γιώργος Α. Χριστοδούλου
Σκηνοθεσία: Εύα Μπενέτα
Ερμηνεία: Όλγα Πρωτονοταρίου

Σκηνικά: Θέμης Φίλης
Moυσική: Νίκη Γκουντούμη
Ενδυματολόγος: Βάνια Αλεξάνδροβνα
Φωτισμοί – ήχος: Σωκράτης Λαζαράκης
Φωτογραφίες: Μάνος Βλαστός & Αλέξανδρος Τζιανακάκης
Παραγωγή: Γκαλερί δημιουργιών – Ηχοδιάστασις (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτιστικής δράσης)

Διάρκεια: 70 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Θεατρική σκηνή του Κόμη (Νεοκλασικό)
Λασκαράτου 20, Άνω Πατήσια

Τηλέφωνο: 210 2112135

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στις 21.00

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

One thought on “Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ξανθίππη η γυναίκα του Σωκράτη» στη θεατρική σκηνή του Κόμη – Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

  1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Δήμητρα Λυκιαρδοπουλου Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο διαγωνισμό

Comments are closed.