Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού» στο ProjectR – Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Η Θεατρική Εταιρεία Replica, παρουσιάζει την παράσταση “Ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού” σε κείμενο Ανδρέα Αριστοτέλους και σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη κάθε Τρίτη στο ProjectR στην Καλλιθέα. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά.
4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους,  την Τρίτη 11 Ιανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΡΙΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«Ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού» στο ProjectR – Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

0m 0s

Αυτός ο διαγωνισμός έχει λήξει.

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. 

 

divider

Στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Χρηστομάνου στα Σεπόλια, γίνεται το έλα να δεις μέσα σε ένα απόγευμα. Δυο γυναίκες νοικιάζουν κρυφά την γκαρσονιέρα του ισογείου με σκοπό να προσεγγίσουν την νεαρή Σοφιάνα που μένει στον πρώτο όροφο. Η Ηλιάνα και η Λίτσα, φέρνουν την κοπέλα στο σπίτι για ένα καφέ και όλα ανατρέπονται. Η Σοφιάνα, νιώθει πολύ οικία μαζί τους από το πρώτο κιόλας λεπτό, και έτσι εξομολογείται διάφορα για την ζωή της, αλλά κυρίως πως περνά με τον Μηνά, τον άντρα που πρόκειται να παντρευτεί. Και εκεί αρχίζει η ένταση να κορυφώνατε ανάμεσα στις τρεις γυναίκες. Φυσικά κάθε τόσο μπουκάρει στο σπίτι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η κυρία Πόπη. Η μικρή γκαρσονιέρα γεμίζει γέλια, καυγάδες, παράπονα, εξομολογήσεις, ζήλεια, αποκαλύψεις και ένα κουτί καριόκες που πηγαινοέρχεται.

Μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων που σχολιάζει καυστικά τις σχέσεις των ανθρώπων στις μέρες μας. Η νέα κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Κλειδέρη ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα και υπόσχεται να χαρίσει πολλές βραδιές γέλιου.

Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Ιωάννης Κλειδέρης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου

Μακιγιάζ: Άννα Καρβελά

Φωτογραφίες και Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Παίζουν: Κατερίνα Χιντηράκη, Κατερίνα Παναγιωτοπούλου, Τερέζα Καζιτόρη, Αλεξία Παπαθανασίου, Σπύρος Χαλκιάς

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 στις 21:00

ProjectR
Λαγουμιτζή 32 και Αλεξάνδρου Πάντου 10, Καλλιθέα
τηλ. 2111110055

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)