Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Aristophanes -The Show» στο Red Jasper Cabaret Theatre – Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Δύο μόνο ηθοποιοί σε αναμέτρηση με οκτώ έργα του Αριστοφάνη!
Χορεύουν, τραγουδάνε, παίζουν. Αλλάζουν ρόλους, φύλα, έργα.
Έρχονται για να μας διασκεδάσουν και να μας γνωρίσουν την ευφυία και το τολμηρό χιούμορ του μεγάλου μας ποιητή, σε μία εποχή που έχει απόλυτη ανάγκη την πολιτική σοφία του Αριστοφάνη.
Οκτώ αριστοφανικά έργα, σε μία πρωτότυπη cabaret προσέγγιση, γεμάτη ζωηρούς στίχους, ήχους και χρώματα! Aristophanes -The Show!
Αν θέλετε να την παρακολουθήσετε με τους συνοδούς σας, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σύλληψη / Σκηνοθεσία / Χορογραφίες: Βάσια Βασιλείου
Οργάνωση & Εκτέλεση παραγωγής: Γιάννης Τσούκας
Πρωτότυπη Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης
Κατασκευή κοστουμιών: Καλίτσα Πασχάλη

Επί σκηνής: Βάσια Βασιλείου , Γιάννης Τσούκας

Το Red Jasper Cabaret Theatre έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας και λειτουργεί με βάση τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Στον χώρο λειτουργεί σύστημα εξαερισμού με 100% νωπό φιλτραρισμένο αέρα.

Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για ανήλικους θεατές από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου. Για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551

Email: info@redjaspertheatre.gr

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 20.30

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)