Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Θέατρο Τζένη Καρέζη – Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη”, κάθε Πέμπτη την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά». Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου,  δίνουμε την ευκαιρία, σε 5 τυχερούς  να τον παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Άγγελος Σουργιάς
Διονυσης Μαλαπετσας
Γιώργος Σταθόπουλος
Ανδρεας Σοκολακης
Βασίλεια Γιουμπαση

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.Το Θέατρο Τζένη Καρέζη λειτουργει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

divider

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά». Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ότι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!
Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο : Πιτσιρίκος – Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ηχοληψία – video – προβολές: Άρης Πρόδρομος

FB event: https://www.facebook.com/events/293874605490978/

Site: http://zaralikos.gr
FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos
Youtube: https://www.youtube.com/user/zaraleaksTV
Twitter: https://twitter.com/zaralikos

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στις 21.00

Θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Ακαδημίας 3, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8812289

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)