Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Nerium Park» @ Θέατρο 104 – Πέμπτη 9 & Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Στο Θέατρο 104 παρουσιάζεται το αριστούργημα του Josep Maria Miro «Nerium Park» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη,  για περιορισμένο αριθμό  παραστάσεων.5 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία, να την παρακολουθήσουν με τους συνοδούς τους, όποια από τις 2 μέρες επιλέξουν,  Πέμπτη 9 ή Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου  – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΠΕΜΠΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Γεωργία Μπούκα
Μαρία Καλογερακη
Βασίλης Γροντής
Ελένη Μπέλλου
Χριστινα Νικου

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σταύρος Γεννίτσαρης
Αναστασια Δημου
Χρυσάνθη Αρμενη
Ράνια Χιντιρίδου
Ηλέκτρα Διακολαμπριανού
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Το Θέατρο 104 λειτουργει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

divider

Το Nerium Park, το πάρκο με τις πικροδάφνες, το μεγάλο οικοσύστημα με τα πολλά μπλοκ πολυκατοικιών, τις πισίνες και τα καταστήματα, ανοίγει τις πόρτες του, στους πρώτους του αγοραστές, ενός από τα εκατοντάδες διαμερίσματά του. O Ζεράρ κι η Μάρτα. Ένα νεαρό ζευγάρι με όνειρα για το μέλλον, έρχονται σαν έποικοι, από έναν κόσμο σε κάποιον άλλο, έρχονται για να ευτυχίσουν, να τρέξουν μπροστά, με την δύναμη των νιάτων τους, με την δύναμη των ονείρων τους, με την δύναμη της αγάπης τους. Γύρω τους τα κενά διαμερίσματα, τα κενά καταστήματα, οι κενές παιδικές χαρές, οι κενοί δρόμοι και το πάρκο με τις πικροδάφνες. Βαδίζουν μέσα στο χρόνο σαν σχοινοβάτες αιωρούμενοι, ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, ανάμεσα στις σκιές και τους ήχους, ενός τοπίου που δεν πρόκειται να κατοικηθεί ποτέ.

Ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα κατά την διάρκεια ενός έτους, κάνουν ένα ταξίδι μέσα στην σχέση τους, θυσιάζοντας ότι πολυτιμότερο έχουν. Το έργο Nerium Park είναι μια σύγχρονη ελεγεία για την αποξένωση και την απώλεια, στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.  Η κρίση όμως δεν είναι μόνο οικονομική.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: JOSEP MARIA MIRO
Μετάφραση: ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σκηνοθεσία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ

Σκηνογράφος/Ενδυματολόγος : ΑΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Σχεδιασμός φώτων: ΣΑΚΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ
Μουσική επιμέλεια: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ
Φωτογραφία: ΔΟΜΙΝΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
Επικοινωνία παράστασης: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

Παίζουν:
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΑΜΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:15

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός)
τηλ κρατήσεων 2103455020-6940290312
www.104.gr
www.facebook.com/theatre104

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)

Υποβολή σχολίου