Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το MIC DROP Comedy Club στο Θέατρο Τζένη Καρέζη – Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Αυτό το Φθινόπωρο η Αθήνα υποδέχεται το MIC DROP Comedy Club στο Θέατρο Τζένη Καρέζη! Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, εμφανίζονται οι Άρης Ρήγας, Χρύσα Κατσαρίνη, Πάρις Ρούπος, Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος, Βαγγέλης Μουλαράς, Χριστίνα Βούλγαρη και δίνουμε την ευκαιρία, σε 2 τυχερούς  να τους παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν με τους συνοδούς τους – συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Oι τυχεροί ειδοποιήθηκαν στα emails που δηλώσαν – ευχαριστούμε για την συμμετοχή!

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.Το Θέατρο Τζένη Καρέζη λειτουργει ως αμιγής χώρος και η είσοδος των θεατών θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει το  Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

divider

Περισσότεροι από 30 κωμικοί αποτελούν τον πυρήνα του MIC DROP Comedy Club, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων ονομάτων της ελληνόφωνης σταντ απ σκηνής, και νεότερων πολλά υποσχόμενων κωμικών.

Κάθε εβδομάδα από τις 6 Οκτωβρίου θα ανεβαίνουν στη σκηνή διαφορετικοί stand up comedians, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει με ενιαίο εισιτήριο πολλούς κωμικούς σε 2 ώρες κωμωδίας.

Η πρόσβαση στο θέατρο είναι δυνατή με αμαξίδιο

Social media θεάτρου: @TzeniKareziTheater  theatro_tzeni_karezi

Social media Mic Drop Comedy Club:
Mic Drop Comedy Club Κόμεντι κλαμπ

 

ΠΟΥ & ΠΟΤΕ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 στις 21.00

Θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ
Ακαδημίας 3, Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8812289

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)