Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Lemon» στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι – Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Τo Lemon, η παράσταση που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10.000 θεατές ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα, κάνει στάση στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, την Τετάρτη 14 Ιουλίου.
Aν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις, , απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Οι νικητές ενημερώθηκαν στα emails, που δηλώσαν. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Η ιστορία του 1900, που παρουσιάζεται με πρωτότυπο τρόπο σε όλη την Ελλάδα από το 2018, φαντάζει συγκλονιστικά επίκαιρη δεδομένης της ιστορικής συγκυρίας της πανδημίας.
Ο σπουδαιότερος πιανίστας του Ωκεανού που έζησε όλη τη ζωή του μέσα σ’ ένα καράβι -έγκλειστος από επιλογή- συναντά όλους εμάς που αφήνουμε τον υποχρεωτικό εγκλεισμό μας πίσω.

Μουσική, κίνηση, χορός, τραγούδι, ενέργεια που ξεχειλίζει πάνω στη σκηνή, χιούμορ που διαδέχεται τη συγκίνηση σε μία χειροποίητη θεατρική πρόταση που φέρνει στην επιφάνεια τις πραγματικές μας ανάγκες.
Φοβόμαστε να κατέβουμε από το καράβι στο οποίο γεννηθήκαμε; Πού νιώθουμε πραγματικά ευτυχισμένοι;

Aυτό το καλοκαίρι, το Lemon ταξιδεύει μ’ ένα βανάκι από τα Σφακιά έως τη Θεσσαλονίκη κι απ’ το ναυάγιο στο Γύθειο μέχρι τις μαγευτικές Οινούσσες. Το θέατρο γίνεται ταξίδι και το ταξίδι θέατρο φέρνοντας κοντά μας όλα εκείνα που μας έχουν λείψει! Με σημαντικές φεστιβαλικές παρουσίες (Θέατρο Δάσους, Κηποθέατρο Παπάγου, Ηλιούπολη, Χαλκίδα, Φεστιβάλ Οίτης), τις αγαπημένες εν πλω παραστάσεις (Σαλαμίνα, Σπέτσες, ανάμεσα στο Λουτρό Σφακίων και τη Γαύδο), τις παραστάσεις σε λιμνοθάλασσα (Μεσολόγγι), σε καρνάγιο (Σύρος) και με highlight την παράσταση με φόντο το ναυάγιο Δημήτριος στην παραλία Βαλτάκι στο Γύθειο, το Lemon ενώνει τα σημεία του προσωπικού μας χάρτη και μας χαρίζει απλόχερα μία ατόφια θεατρική εμπειρία όπου κι αν βρεθούμε αυτό το καλοκαίρι.

Το θέατρο γίνεται ταξίδι και το ταξίδι θέατρο,
φέρνοντας κοντά μας όλα εκείνα που μας έχουν λείψει!

O δημιουργός του Lemon, Μελαχρινός Βελέντζας γράφει:
Το 2018, μέσα στο φρενήρη ρυθμό των 1.000 και πλέον παραστάσεων και των αμέτρητων επιλογών, πήρα την απόφαση να ξεκινήσω με αγάπη και μεράκι το ταξίδι της ιστορίας του πιανίστα 1900. Μιας ιστορίας για την αξία της μίας και μοναδικής επιλογής ενός ανθρώπου να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στη στεριά, να μη βγει ποτέ από το δικό του σπίτι.
Με αφοσίωση και υπομονή, κόντρα στις δυσκολίες ήθελα να δώσω σ’ αυτή την καλλιτεχνική πρόταση ό,τι γύρω μου έβλεπα να μη δίνεται εκείνη την εποχή: χρόνο.
Τον Μάρτιο του 2020, ο χρόνος σταμάτησε απότομα.
Πλέον μεταβαίνουμε προς έναν κόσμο γνωστό και άγνωστο μαζί.
Με τη βαθιά πίστη πως θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές, θα συναντηθούμε ξανά από κοντά για να μοιραστούμε τη θεατρική εμπειρία μιας ιστορίας τόσο διαφορετικής για τον καθένα και ταυτόχρονα τόσο κοινής για όλους.
Καλή μας αντάμωση!

Το πλήρωμα του Lemon

Καλλιτεχνική Διεύθυνση | Παραγωγή: Μελαχρινός Βελέντζας
Συγγραφέας: Alessandro Baricco
Μετάφραση: Σταύρος Παπασταύρου
Διασκευή | Σκηνοθεσία | Κίνηση: Γεωργία Τσαγκαράκη
Σκηνογραφία: Νατάσα Τσιντικίδη
Κατασκευή πιάνο: Θωμάς Μαριάς
Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου
Technical Manager: Λευτέρης Δούρος
Φωτογραφίες: Δημήτρης Μανής & Γιώργος Καπλανίδης
Trailer: Παναγιώτης Αγκαβανάκης
Graphic design: Αλέκος Δούρος
Επικοινωνία: Άννα Θεοδόση
Social Media: Αφροδίτη Πρέβεζα

Παίζουν:
Μελαχρινός Βελέντζας | 1900
Γιώργος Δρίβας | Τιμ Τούνυ

Ακολουθήστε το ταξίδι του Lemon
Facebook: https://www.facebook.com/lemontheatre
Facebook event: https://bit.ly/2QQznCg
Instagram: melachrinos_velentzas
https://www.instagram.com/melachrinos_velentzas/
Youtube: https://bit.ly/3fIYXRN

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι
ώρα έναρξης 21.00

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι, Τηλ.: 2106855898

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)