Κερδίστε ένα υπέροχο γεύμα για 2 στο Thissio View όποια μέρα του Iουνίου επιλέξετε!

Στο ωραιότερο σημείο του Θησείου, στο εστιατόριο Τhissio View, με την απίστευτη θέα, δίνουμε την ευκαιρία σε ένα μεγάλο τυχερό που θα κληρωθεί στις 5 Ιουνίου,  να κερδίσει ένα γεύμα για 2 άτομα, με εξαργυρωση εως τις 30 Ιουνίου. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα του διαγωνισμού με προσοχή, γιατί θα ειδοποιηθείτε, εφόσον κληρωθείτε, στο email που θα δηλώσετε. Αλλά η πρωτοτυπία αυτού του διαγωνισμού είναι ότι κανείς από όλους όσους θα δηλώσουν συμμετοχή δε θα πρέπει να αισθάνεται χαμένος… Λεπτομέρειες μετά την κλήρωση του δώρου!

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


1 ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ THISSIO VIEW TON ΙΟΥΝΙΟ

ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ

 

*Το δώρο είναι 1 γεύμα για 2 άτομα αξίας 50 ευρώ με ελεύθερη επιλογή απο το a la carte του καταλόγου του εστιατορίου. Δεν μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται με χρηματικό αντίτιμο και αφορά αποκλειστικά αυτόν/αυτήν που θα προκύψει από την κλήρωση. Η ημερομηνία εξαργύρωσης αφορά ολόκληρο τον μήνα Φεβρουάριο και η κράτηση γίνεται τηλεφωνικά 2 μέρες πριν την επισκεψή σας. Σε περίπτωση που η συνολική σας παραγγελία ξεπεράσει το προαναφερόμενο ποσό, η διαφορά καταβάλλεται  εξ ολοκλήρου από εσάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στον μοναδικής αρχιτεκτονικής αισθητικής χώρο μας, πάνω στο πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου ο οποίος ενώνει το σταθμό του Θησείου με την είσοδο της  Ακρόπολης, βρίσκουμε ένα cafe-bar-restaurant, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς το μεσημεριανό του ή το ποτό του σε ένα ζωντανό χώρο που προσαρμόζεται ανάλογα με τις εποχές του χρόνου.

Σε μια μαγευτική γειτονιά, όπου οι άνθρωποι ακόμη και σήμερα συναντιούνται με τους θεούς, άνθρωποι με μεράκι για καλό ελληνικό φαγητό δημιούργησαν μια γωνία όπου η αυθεντική ελληνική κουζίνα, η μαγειρική μαεστρία και ο γεμάτος θετική ενέργεια χώρος, συναντιούνται για να προσφέρουν μια ιδανική πρόταση εξόδου για κάθε μέρα.

Η θέα του είναι ανυπέρβλητης ομορφιάς, διότι βρίσκεται ανάμεσα στην αρχαία αγορά, στο λόφο του Φιλοπάππου, στην βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στο αστεροσκοπείο Αθηνών, καθώς επίσης και μπροστά από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Απολαύστε τον καφέ σας και δοκιμάστε τα διάσημα συνοδευτικά μας εδέσματα (κρέπες, βάφλες, smoothies), καθώς επίσης και τα εμπνευσμένα πιάτα των chef στο χώρο του εστιατορίου.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΠούΤhissio View
Δ/νση/τηλ.: Αποστόλου Παύλου 25 & Αγίας Μαρίνης, Θησείο, 210 3476754
Πότε: 01-29/02/2020
Web: http://www.thissioview.gr
Facebook page: www.facebook.com/thissioview.gr

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)