Kερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα λιοντάρι Μεσοπέλαγα» – Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Η πρώτη παραγωγή του Μικρού ‘Ανεσις εγκαινιάζει επίσημα τη νέα, ζεστή, θεατρική του σκηνή με το «Ένα λιοντάρι Μεσοπέλαγα», του κορυφαίου Πολωνού δραματουργού Σλάβομιρ Μρόζεκ. 5 τυχεροί κάθε μέρα* έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να την παρακολουθήσουν το Σάββατο 7 Μαρτίου ή την Κυριακή 8 Μαρτίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αννα Παληογιαννη
Μιχαλης Μανετος
Θανάσης Κουτρούμπας
Αριαδνη Πεππα
Βαλασία Λαγουδάκη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Λάμπρος Τόλης
Νεκτάριος Παλατιανος
Χριστινα Μπουλακη
Μαρινα Κουτρουλακη
Νικόλαος Τζιρής

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

divider

Ο σπουδαίος Σέρβος σκηνοθέτης Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης συναντιούνται για δεύτερη φορά, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τους συνεργασία στους «’Ηρωες» του Gerald Sibleyras και προτείνουν στον αθηναïκό κοινό τη σουρεαλιστική κωμωδία «Ένα λιοντάρι Μεσοπέλαγα». Μαζί του επί σκηνής τρεις εξαιρετικοί ηθοποιοί: οι Αστέρης Πελτέκης, Γιάννης Οικονομίδης και ο Θάνος Κοντογιώργης.

Πρόκειται για μια κωμωδία με έντονο το σατιρικό στοιχείο και το γκροτέσκο για τα οποία διακρίθηκε ο Μρόζεκ και αναγνωρίστηκε ως ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους μεταπολεμικούς συγγραφείς του θεάτρου του παραλόγου, δίπλα στον Μπέκετ και τον Ιονέσκο.

Τρεις ναυαγοί βρίσκονται μεσοπέλαγα χωρίς τρόφιμα. Στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν τους ερχεται η ιδέα ότι πρέπει να φάνε τον έναν.

Ο Σλαβομίρ Μρόζεκ με αιχμηρό πολιτικό λόγο τα βάζει με ένα σύστημα υποκρισίας και διπροσωπίας τόσο αλλόκοτο, ώστε μια ρεαλιστική περιγραφή του να φαντάζει αυτή καθαυτή σαν μια παράλογη υπερβολή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή/σκηνοθεσία: Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς
Μετάφραση: Ισμήνη Ραντούλοβιτς
Σκηνικά/ κοστούμια: Δήμητρα Σπυρίδωνος
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Φωτογραφιες: Γεωργία Σιέττου & Στέλιος Δανιήλ

Παίζουν:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Αστέρης Πελτέκης
Γιάννης Οικονομίδης
Θάνος Κοντογιώργης

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 στις 21:00

Θέατρο Μικρό ‘Ανεσις | Λεωφ. Κηφισίας 14, Αθήνα | 21 0771 8943

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)