Kερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οταν πεθάνω θάψτε με στο facebook» – Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Το θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ , παρουσιάζει από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, την κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη ‘Οταν πεθάνω θάψτε με στο facebook’. Τι συμβαίνει, όταν το facebook αποκτά ανθρώπινη μορφή;;;; 6 τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μία διπλή πρόσκληση και να τη παρακολουθήσουν Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Συμπληρώνετε τη φόρμα του διαγωνισμού και μπαίνετε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που θα δηλώσουν.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Antzela Μελαχρη
Ελένη Σελεγκουνα
Αλεξάνδρα Καράμπελα

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΣΙΤΖΑΝΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΠΟΥΤΣΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΕΡΕΤΗ

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προϋποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο. Για την συγκεκριμένη παράσταση, η παραγωγή θέτει ως προϋπόθεση παραλαβής την αγορά του βιβλίου-προγράμματος του έργου (αξίας 5 ευρώ), για κάθε διπλή πρόσκληση.

divider

Δύο νέοι, ο Εστραγκόν και η Οφηλία επισκέπτονται τη θεραπευτική κοινότητα του Facebook προσδοκώντας να αποκτήσουν εκεί, όσα τους λείπουν στην καθημερινότητά τους: αγάπη, σύντροφο, έντονες εμπειρίες με συναρπαστικούς ανθρώπους και, πάνω από όλα, νόημα και περιεχόμενο στη ζωή τους.

Στο ‘ταξίδι΄τους αυτό, τους καθοδηγεί ο Υπεύθυνος της Κοινότητας και τους βοηθούν…εσείς, οι θεατές -όσοι επιθυμείτε να πάρετε το χαρτί, που σε κάποια σημεία του έργου δίνει ο Υπεύθυνος- με τα λόγια που πρέπει να διαβάσει ο θεατής που υποδύεται τον… ‘φίλο’ των πρωταγωνιστών.
Μια παράσταση που μας κάνει να γελάσουμε με καταστάσεις που ίσως και να είναι για κλάματα

Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Παίζουν ( με σειρά εμφάνισης )
Γιώργος Ντάβος
Μαρίνα Γεωργοπούλου
Γιώργης Κοντοπόδης

Διάρκεια παράστασης 100 λεπτά

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:00

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00

Θέατρο “ΜΠΕΛΛΟΣ”, Κέκρωπος 1, Πλάκα, Τηλέφωνο 210 3229889

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)