Kερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Γκάντι – Η δύναμη της ψυχής» – Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις,  παρουσιάζει στη Θεατρική Σκηνή, το έργο «Γκάντι – Η δύναμη της ψυχής» σε δραματουργική προσαρμογή Χρυσάνθης Κορνηλίου.
Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις, για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, απλά συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που δηλώσατε, εφόσον είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Θεόδωρος Μπανιάς
Χρυσούλα Ζαφειράκη
Αγγελική Βασιλειαδου
Ιωαννα Ζουπα
Κωνσταντίνα Χρόνη
*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της παράστασης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Ένας καθηλωτικός μονόλογος, στηριγμένος στην πλούσια βιβλιογραφία του μεγάλου αυτού ηγέτη και δασκάλου, σε δραματουργική προσαρμογή και σκηνοθεσία της Χρυσάνθης Κορνηλίου. Μία αφήγηση περιστατικών που σημάδεψαν τη ζωή του Γκάντι –του ανθρώπου του οποίου η επίδραση ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να έχει παγκόσμια εμβέλεια και να χαίρει σεβασμού– μέσα από την οποία θα διαφανούν οι βασικές αρχές της διδασκαλίας του, με σκοπό τη διάδοσή τους στο κοινό.

Σκηνοθετεί η Χρυσάνθη Κορνηλίου

Ερμηνεύει ο Γιάννης Λαμπρόπουλος

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 20.30

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη

τηλ: 210-8613739

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)