Kερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για τον Δημήτρη Κανέλλο στη Σφίγγα – Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

“Όσα ονειρευτήκαμε” και όσα θα ονειρευτούμε, με την ποίηση του Άλκη Αλκαίου και τη φωνή του Δημήτρη Κανέλλου, θα ακούσουμε στη μουσική σκηνή Σφίγγα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.
3 τυχεροί θα τον ακούσουν με τους συνοδούς τους, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και θα σας ειδοποιήσουμε στο email που θα δηλώσετε.

Αν θέλετε, κάνετε και ένα like στη σελίδα μας στο FB! Ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κατερίνα Γκιόκα
Μαιρη Αλεφαντινου

 

*Οι προσκλήσεις αφορούν την ημερομηνία της εκδήλωσης για την οποία προσφέρονται και δεν ανταλλάσονται, ούτε μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες. Για τις μουσικές σκηνές  είναι εισιτήρια θεάματος (χωρίς προσφορά ποτού) και αφορούν θέσεις ορθίων στο Mπαρ.  Η παραλαβή τους προυποθέτει ΠΑΝΤΑ επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου στο ταμείο.

 

divider

Αφορμή για τις παραστάσεις είναι, αφενός, η κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ του Δημήτρη Κανέλλου «Όσα ονειρευτήκαμε» που περιλαμβάνει ανέκδοτα ποιήματα του Άλκη Αλκαίου σε μελοποιήσεις των Θάνου Μικρούτσικου, Μίλτου Πασχαλίδη, Θύμιου Παπαδόπουλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη, αφετέρου η επιτυχημένη περσινή συνεργασία του με τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη αφιερωμένη στον σπουδαίο ποιητή.

Πέρα από τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, συνοδοιπόρος σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι η ψυχή του άλμπουμ “Όσα ονειρευτήκαμε”, Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο οποίος έχει και την επιμέλεια παραγωγής.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.00

Μουσική Σκηνή «Σφίγγα» – Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13), Εξάρχεια – Νεάπολη.
Τηλέφωνο: 2114096149, 6987844845

Χορηγοί επικοινωνίας διαγωνισμού:
KERDISETO (http://kerdiseto.gr)